Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Skolen med magiske dyr 6: Plask! - Margit Auer - E-bog

Bag om Skolen med magiske dyr 6: Plask!

Der foregår noget hemmeligt på Østre Skole. Nogle af eleverne får nemlig et magisk dyr. Et dyr, der kan tale. Og som bliver deres bedste ven. Sommer, sol og friluftsbad! Alle eleverne fra Miss Cornfields klasse og de magiske dyr plasker glade rundt i vandet - eller næsten alle!Hatice er ikke meget for vand. Hvordan skal hun nogensinde bestå Søheste-prøven?Henry har fået nok af sine forældre. Han træffer en hurtig beslutning og løber hjemmefra. Men livet ude i skoven er barskt. En magisk leopard dukker op, men hvad er det, der pusler ovre bag træerne? Eventyret fortsætter ... Sjette bind i en sjov, spændende og magisk serie. Med illustrationer, korte sætninger og korte kapitler er bøgerne til at gå til for de første læsere - eller som spændende højtlæsning.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772057934
  • Udgivet:
  • 24. Marts 2023
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Skolen med magiske dyr 6: Plask!

Der foregår noget hemmeligt på Østre Skole. Nogle af eleverne får nemlig et magisk dyr. Et dyr, der kan tale. Og som bliver deres bedste ven.
Sommer, sol og friluftsbad! Alle eleverne fra Miss Cornfields klasse og de magiske dyr plasker glade rundt i vandet - eller næsten alle!Hatice er ikke meget for vand. Hvordan skal hun nogensinde bestå Søheste-prøven?Henry har fået nok af sine forældre. Han træffer en hurtig beslutning og løber hjemmefra. Men livet ude i skoven er barskt. En magisk leopard dukker op, men hvad er det, der pusler ovre bag træerne?

Eventyret fortsætter ...

Sjette bind i en sjov, spændende og magisk serie. Med illustrationer, korte sætninger og korte kapitler er bøgerne til at gå til for de første læsere - eller som spændende højtlæsning.

Forlagets beskrivelse af Skolen med magiske dyr 6: Plask!

Der foregår noget hemmeligt på Østre Skole.
Nogle af eleverne får nemlig et magisk dyr. Et dyr, der kan tale. Og som bliver deres bedste ven.

Sommer, sol og friluftsbad! Alle eleverne fra Miss Cornfields klasse og de magiske dyr plasker glade rundt i vandet - eller næsten alle!
Hatice er ikke meget for vand. Hvordan skal hun nogensinde bestå Søheste-prøven?Henry har fået nok af sine forældre. Han træffer en hurtig beslutning og løber hjemmefra. Men livet ude i skoven er barskt. En magisk leopard dukker op, men hvad er det, der pusler ovre bag træerne?

Eventyret fortsætter ...

Sjette bind i en sjov, spændende og magisk serie. Med illustrationer, korte sætninger og korte kapitler er bøgerne til at gå til for de første læsere - eller som spændende højtlæsning.

Brugerbedømmelser af Skolen med magiske dyr 6: Plask!Find lignende bøger
Bogen Skolen med magiske dyr 6: Plask! findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.