Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Skomagerens datter - Bjarne Hatting - E-bog

Bag om Skomagerens datter

Da fjortenårige Pagan bliver voldtaget af en lokal adelsmand, slutter hendes lykkelige barndom. Hun sværger hævn, men tilværelsens grusomheder er ikke færdige med hende endnu. Hendes forældre dør af pest, og hun må nu finde en måde at forsørge både sig selv og sin lillebror på. En omrejsende gøglertrup bliver vejen til den parisiske teaterverden, hvor hendes pirrende ydre og smukke sangstemme fanger selveste kongens opmærksomhed. Pagan er på vej op i verden. Og hun har ikke glemt gammel gæld. Uddrag af bogen: ”De har ladet en ung dame synge i katedralen og så i bare fødder, hører jeg,” sagde kongen. Ærkebiskoppen tænkte sig om, inden han svarede. Kongen var kendt for sit iltre temperament. ”Hun spredte glæde blandt de mange, der var til messe.” ”Hun må være noget helt specielt, siden De har givet hende lov til at synge i katedralen.” Ærkebiskoppen nikkede. ”Hun forlangte penge for at synge.” Ærkebiskoppen kunne ikke tilbageholde et smil. ”Da hun blev bedt om at synge i en lang kjole, henviste hun til billeder, hvor også Jomfru Maria bærer en kort kjortel.” Nu kom dronningen til at grine. Kongen smilede. Om forfatteren: Bjarne Hatting er født 1940 i København. Han er uddannet typograf, merkonom og engelskkorrespondent. Han har i en årrække haft forskellige lederstillinger. Han gik på efterløn fra en lederstilling i SAS.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793076457
  • Udgivet:
  • 1. Oktober 2013
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Skomagerens datter

Da fjortenårige Pagan bliver voldtaget af en lokal adelsmand, slutter hendes lykkelige barndom. Hun sværger hævn, men tilværelsens grusomheder er ikke færdige med hende endnu. Hendes forældre dør af pest, og hun må nu finde en måde at forsørge både sig selv og sin lillebror på.
En omrejsende gøglertrup bliver vejen til den parisiske teaterverden, hvor hendes pirrende ydre og smukke sangstemme fanger selveste kongens opmærksomhed. Pagan er på vej op i verden. Og hun har ikke glemt gammel gæld.

Uddrag af bogen:

”De har ladet en ung dame synge i katedralen og så i bare fødder, hører jeg,” sagde kongen. Ærkebiskoppen tænkte sig om, inden han svarede. Kongen var kendt for sit iltre temperament.
”Hun spredte glæde blandt de mange, der var til messe.”
”Hun må være noget helt specielt, siden De har givet hende lov til at synge i
katedralen.”
Ærkebiskoppen nikkede. ”Hun forlangte penge for at synge.”
Ærkebiskoppen kunne ikke tilbageholde et smil. ”Da hun blev bedt om at synge i en lang kjole, henviste hun til billeder, hvor også Jomfru Maria bærer en kort
kjortel.” Nu kom dronningen til at grine. Kongen smilede.

Om forfatteren:

Bjarne Hatting er født 1940 i København. Han er uddannet typograf, merkonom og engelskkorrespondent. Han har i en årrække haft forskellige lederstillinger.
Han gik på efterløn fra en lederstilling i SAS.

Brugerbedømmelser af Skomagerens datterFind lignende bøger
Bogen Skomagerens datter findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.