Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Slottet af O.S. Maxner

Slottet - E-bog

Bag om Slottet

Snyd ved studentereksamen og et makabert fund i skolens lille sø ryster den pæne H.V. Sloths Legatskole. Det bliver starten på en jagt på luskefise og snydemikler. Lærer Karen Marie Oskarsson indgår en umage alliance med skolebladets redaktion, Nils, Josefine og Jeppe. Den nysgerrige gruppe får færten af et netværk af organiseret snyd og udnyttelse, og en bølge af vold og død udløses. Den gamle legatskoles fundament vakler, men ender død og råddenskab ved skolens port? Slottet er en gymnasiekrimi om tillid og moral, om et uddannelsessystem med lige muligheder og ens spilleregler for alle. Men nogle spiller med falske kort. Om bogen Går man først og fremmest i skole for at få en hue på hovedet og et tal på eksamensbeviset? Skaber en usund præstationskultur grobund for snyd og plagiat i gymnasiet? Som lærer kan man bruge stor energi på en evindelig kamp mod snyd. Man kan også skrive en roman om det.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794049689
  • Udgivet:
  • 19. November 2020
  • 52,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 31% som medlem
  • 45,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Slottet
Snyd ved studentereksamen og et makabert fund i skolens lille sø ryster den pæne H.V. Sloths Legatskole. Det bliver starten på en jagt på luskefise og snydemikler.

Lærer Karen Marie Oskarsson indgår en umage alliance med skolebladets redaktion, Nils, Josefine og Jeppe. Den nysgerrige gruppe får færten af et netværk af organiseret snyd og udnyttelse, og en bølge af vold og død udløses.

Den gamle legatskoles fundament vakler, men ender død og råddenskab ved skolens port?

Slottet er en gymnasiekrimi om tillid og moral, om et uddannelsessystem med lige muligheder og ens spilleregler for alle.

Men nogle spiller med falske kort.

Om bogen
Går man først og fremmest i skole for at få en hue på hovedet og et tal på eksamensbeviset?

Skaber en usund præstationskultur grobund for snyd og plagiat i gymnasiet?

Som lærer kan man bruge stor energi på en evindelig kamp mod snyd.

Man kan også skrive en roman om det.
Brugerbedømmelser af Slottet


Find lignende bøger
Bogen Slottet findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.