Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Smagen af Tid - Emil Andersen - Bog

Bag om Smagen af Tid

Emil Andersen, en mesterkok og lidenskabelig fortaler for Slow Cooking, præsenterer med stolthed "Smagen af Tid: En Håndbog til Slow Cooking." Denne banebrydende kogebog tager dig med på en rejse ind i verden af slow cooking og åbner døren til en smagsoplevelse uden sidestykke. I "Smagen af Tid" deler Emil sin ekspertise og sin dybfølte passion for slow cooking, en madlavningsmetode, der hylder tålmodighed og smag. Her finder du ingen hastværk, kun kulinarisk perfektion. Denne håndbog indeholder omhyggeligt sammensatte opskrifter, der er udviklet til at fremhæve de naturlige smage af ingredienserne. Fra mørt langtidsstegt kød til saftige gryderetter og smagfulde vegetariske retter vil du opdage, hvordan Slow Cooking kan forvandle selv de mest almindelige ingredienser til enestående kulinariske oplevelser. Emil Andersen tager dig også med på en rejse gennem de forskellige teknikker, der er nødvendige for at mestre Slow Cooking. Med hans ekspertise som guide vil du lære at forstå timing, temperaturer og hvordan man opnår de mest smagfulde resultater. Udforsk kunsten og glæden ved Slow Cooking med "Smagen af Tid." Emil Andersen inspirerer dig til at tage dig tid til at nyde madlavningen og bringe smagen af tålmodighed ind i dit køkken.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9781835596180
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 220
  • Udgivet:
  • 26. september 2023
  • Størrelse:
  • 152x13x229 mm.
  • Vægt:
  • 326 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 9. december 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK WEEK

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Smagen af Tid

Emil Andersen, en mesterkok og lidenskabelig fortaler for Slow Cooking, præsenterer med stolthed "Smagen af Tid: En Håndbog til Slow Cooking." Denne banebrydende kogebog tager dig med på en rejse ind i verden af slow cooking og åbner døren til en smagsoplevelse uden sidestykke.
I "Smagen af Tid" deler Emil sin ekspertise og sin dybfølte passion for slow cooking, en madlavningsmetode, der hylder tålmodighed og smag. Her finder du ingen hastværk, kun kulinarisk perfektion.
Denne håndbog indeholder omhyggeligt sammensatte opskrifter, der er udviklet til at fremhæve de naturlige smage af ingredienserne. Fra mørt langtidsstegt kød til saftige gryderetter og smagfulde vegetariske retter vil du opdage, hvordan Slow Cooking kan forvandle selv de mest almindelige ingredienser til enestående kulinariske oplevelser.
Emil Andersen tager dig også med på en rejse gennem de forskellige teknikker, der er nødvendige for at mestre Slow Cooking. Med hans ekspertise som guide vil du lære at forstå timing, temperaturer og hvordan man opnår de mest smagfulde resultater.
Udforsk kunsten og glæden ved Slow Cooking med "Smagen af Tid." Emil Andersen inspirerer dig til at tage dig tid til at nyde madlavningen og bringe smagen af tålmodighed ind i dit køkken.

Brugerbedømmelser af Smagen af Tid



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.