Udvidet returret til d. 31. januar 2022
Smukke ting af Hunter Biden Du sparer 14% ift. forlagets pris Spar 14%

Smukke ting - Lydbog

- Erindringer

Bag om Smukke ting

"Jeg kommer fra en familie, der er blevet formet af tragedier og forbundet af en helt usædvanlig og ubrydelig kærlighed,” skriver Hunter Biden i Beautiful things, som udgives af USA’s største forlag, Simon & Schuster, og som i Jakob Levinsens danske oversættelse kommer til at hedde Smukke ting. Bogen er en barsk, rørende og velskrevet fortælling om at vokse op i skyggen af amerikansk politik. Om at opleve stor sorg og synke ned i et altfortærende misbrug af alkohol og stoffer. Om at blive skydeskive for en smædekampagne iværksat af staben omkring daværende præsident, Donald Trump. Og om at overvinde problemerne og rejse sig takket være et fasttømret sammenhold og en betingelsesløs kærlighed fra de allernærmeste – især faderen Joe Biden. Forfatteren Stephen King har læst bogen og giver den følgende ord med på vejen: ”I Anonyme Alkoholikere plejer vi at sige, at uanset om man kommer lige fra Yale eller fra fængslet, er alle misbrugere lige. I sin rystende og stærkt læseværdige erindringsbog beviser Hunter Biden endnu engang, at hvem som helst – selv en søn af USA’s præsident – kan komme totalt på afveje i et mareridt af afhængighed. Der er nok af erindringer om de tre R’er (rom, ruin og redning), men i netop denne bog fremstår nogle passager gribende klarsynede. Han indleder med et spørgsmål: Hvor er Hunter? Svaret er, at han er lige her i bogen med både alt det gode, det onde og det smukke.” Smukke ting udkommer 6. april 2021 i USA, Danmark og en række andre lande.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740072396
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 6. April 2021
 • Oplæser:
 • Thomas Bang

Fås i streaming


Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Prøv GRATIS i 14 dage
 • BLACK NOVEMBER
  145,00 kr.
 • 169,00 kr.
 • 24,00 kr. (14%)
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Beskrivelse af Smukke ting
"Jeg kommer fra en familie, der er blevet formet af tragedier og forbundet af en helt usædvanlig og ubrydelig kærlighed,” skriver Hunter Biden i Beautiful things, som udgives af USA’s største forlag, Simon & Schuster, og som i Jakob Levinsens danske oversættelse kommer til at hedde Smukke ting.

Bogen er en barsk, rørende og velskrevet fortælling om at vokse op i skyggen af amerikansk politik. Om at opleve stor sorg og synke ned i et altfortærende misbrug af alkohol og stoffer. Om at blive skydeskive for en smædekampagne iværksat af staben omkring daværende præsident, Donald Trump. Og om at overvinde problemerne og rejse sig takket være et fasttømret sammenhold og en betingelsesløs kærlighed fra de allernærmeste – især faderen Joe Biden.

Forfatteren Stephen King har læst bogen og giver den følgende ord med på vejen:
”I Anonyme Alkoholikere plejer vi at sige, at uanset om man kommer lige fra Yale eller fra fængslet, er alle misbrugere lige. I sin rystende og stærkt læseværdige erindringsbog beviser Hunter Biden endnu engang, at hvem som helst – selv en søn af USA’s præsident – kan komme totalt på afveje i et mareridt af afhængighed. Der er nok af erindringer om de tre R’er (rom, ruin og redning), men i netop denne bog fremstår nogle passager gribende klarsynede. Han indleder med et spørgsmål: Hvor er Hunter? Svaret er, at han er lige her i bogen med både alt det gode, det onde og det smukke.”

Smukke ting udkommer 6. april 2021 i USA, Danmark og en række andre lande.
Brugerbedømmelser af Smukke ting
 • Krimiormen s. 16. April 2021

  ”Smukke ting” er en erindringsbog skrevet af den amerikanske præsident, Joe Bidens søn Hunter Biden. Hunter er 51 år, uddannet jurist og far til 3 døtre og en søn. ”Smukke ting” kommer ind bag familien Bidens tragedier og faderens mangeårige kamp for at sætte sig bag, vel nok, verdens mest mægtige skrivebord i Det hvide hus i Washington i USA.

  Men mest kommer ”Smukke ting” ind bag personen Hunter Biden og den hetz, som Hunter følte sig udsat for af den tidligere præsident Donald Trump. Hunter har været alkoholiker og stofmisbruger igennem mange år. ”Smukke ting” er beviset på at det ikke nødvendigvis er familierelationer, uddannelse eller miljø der afgør om man bliver misbruger.

  Hunter Biden har bestemt taget et modigt valg, ved at offentliggøre sine tanker og handlinger i de år, hvor han var fanget i misbrugets kløer. ”Smukke ting” er i tilgift en kærlighedserklæring til faderen Joe og broderen Beau. ”Smukke ting” får mine varmeste anbefalinger med på vejen som en erindringsbog af den mere ærlige slags.

  Vurdering: 4/6 Roser.

  Krimiormen.dk


Find lignende bøger
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.