Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sølvgrisene - Lindsey Davis - E-bog

bind 1 i Falco serien

Bag om Sølvgrisene

Rom, 71 e.Kr.: Ingen kender byen bedre end Marcus Didius Falco. Ekslegionæren regnes for den bedste efterforsker, og alligevel mangler han altid penge. Men en dag spiller skæbnens gudinde ham et lovende job i armene i form af den unge, smukke Sosia Camillina, som er på flugt fra sine kidnappere. Snart bliver Falco viklet ind i et drabeligt plot, der involverer stjålne sølvbarrer og sender Falco til sølvminerne i de britiske provinser. Der, i udkanten af imperiet, afslører han en sammensværgelse, hvis net strækker sig helt ind i magtens hjerte - og som vil kunne kaste imperiet i afgrunden. Og dér møder han Helena Justina, senatorens datter, og besegler ubevidst sin skæbne … Om forfatteren: Lindsey Davis (f. 1949 i Birmingham) arbejdede i årevis som embedsmand, indtil hendes store interesse for historie og arkæologi i 1989 fik hende til at skrive en krimiserie, der foregår i det gamle Rom. Serien om Marcus Falco har siden solgt millioner af eksemplarer verden over, og bind 1-3 er nu genudgivet på dansk.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743405429
  • Udgivet:
  • 31. Maj 2023
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Sølvgrisene

Rom, 71 e.Kr.: Ingen kender byen bedre end Marcus Didius Falco. Ekslegionæren regnes for den bedste efterforsker, og alligevel mangler han altid penge. Men en dag spiller skæbnens gudinde ham et lovende job i armene i form af den unge, smukke Sosia Camillina, som er på flugt fra sine kidnappere. Snart bliver Falco viklet ind i et drabeligt plot, der involverer stjålne sølvbarrer og sender Falco til sølvminerne i de britiske provinser.
Der, i udkanten af imperiet, afslører han en sammensværgelse, hvis net strækker sig helt ind i magtens hjerte - og som vil kunne kaste imperiet i afgrunden. Og dér møder han Helena Justina, senatorens datter, og besegler ubevidst sin skæbne …

Om forfatteren:
Lindsey Davis (f. 1949 i Birmingham) arbejdede i årevis som embedsmand, indtil hendes store interesse for historie og arkæologi i 1989 fik hende til at skrive en krimiserie, der foregår i det gamle Rom. Serien om Marcus Falco har siden solgt millioner af eksemplarer verden over, og bind 1-3 er nu genudgivet på dansk.

Brugerbedømmelser af SølvgriseneFind lignende bøger
Bogen Sølvgrisene findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.