Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sønden for grænsen og vesten for solen - Haruki Murakami - E-bog

Bag om Sønden for grænsen og vesten for solen

"Hajime møder sin eneste ene, pigen Shimamoto, da de begge er tolv år, men han mister hende igen. Han begår den fatale fejl at give slip på hende i teenagealderen for først at møde hende mange år senere, da de begge er kommet op i trediverne. En dag sidder hun pludselig i hans jazzbar, fuld af mystik og hemmeligheder og med dybe sår i sjælen. ”Lidt hen ad danske film som ‘Okay’ eller ‘Den eneste ene’. Og så er den dog så langt mere poetisk og tænksom, så eksotisk japansk: hård, skrøbelig, yndefuld.” Jyllands-Posten"

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788771292510
 • Udgivet:
 • 1. Marts 2013
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Sønden for grænsen og vesten for solen

  Beskrivelse af Sønden for grænsen og vesten for solen

  "Hajime møder sin eneste ene, pigen Shimamoto, da de begge er tolv år, men han mister hende igen. Han begår den fatale fejl at give slip på hende i teenagealderen for først at møde hende mange år senere, da de begge er kommet op i trediverne. En dag sidder hun pludselig i hans jazzbar, fuld af mystik og hemmeligheder og med dybe sår i sjælen. ”Lidt hen ad danske film som ‘Okay’ eller ‘Den eneste ene’.
  Og så er den dog så langt mere poetisk og tænksom, så eksotisk japansk: hård, skrøbelig, yndefuld.”
  Jyllands-Posten"

  Forlagets beskrivelse af Sønden for grænsen og vesten for solen

  Hajime møder sin eneste ene, pigen Shimamoto, da de begge er tolv år, men han mister hende igen. Han begår den fatale fejl at give slip på hende i teenagealderen for først at møde hende mange år senere, da de begge er kommet op i trediverne. En dag sidder hun pludselig i hans jazzbar, fuld af mystik og hemmeligheder og med dybe sår i sjælen.

  Hajime opdager, at han stadig er fuldkommen besat af Shimamoto. Hun er alt det, han ikke har kunnet finde i nogen anden kvinde.

  Brugerbedømmelser af Sønden for grænsen og vesten for solen  Find lignende bøger
  Bogen Sønden for grænsen og vesten for solen findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.