Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Søren Brostrøm fortæller om knogler, organer og vores seje immunforsvar - Thomas Brunstrøm - Lydbog

Bag om Søren Brostrøm fortæller om knogler, organer og vores seje immunforsvar

Vidste du at: Et voksent menneske har cirka 100.000 kilometer blodårer i kroppen? Din krop bliver stærkere end normalt, hvis du møder en bjørn? Dine øjne fungerer ligesom kameraet på en iPhone? Du nok bliver klogere end dine forældre? Søren Brostrøm fortæller i denne bog om, hvor fantastisk menneskekroppen er, og om alle de seje ting, vores immunforsvar kan. Bogen gennemgår de mest fascinerende ting ved kroppen fra top til tå, startende med hjernen og så derudad med de fem sanser, lever, nyrer, hjerte, lunger, blære, hud, knogler og så videre. Bogen er en del af Carlsens serie ER DU RIGTIG KLOG?, som er fuld af fantastiske fakta og vild viden. Fortalt af Danmarks allerbedste formidlere. Thomas Brunstrøm er forfatter, freelancejournalist og filmanmelder. Han debuterede i 2015 med børnebogen "Dengang Sallys far var dreng". Søren Brostrøm er speciallæge i gynækologi og obstetrik. Siden 2015 har han desuden været direktør for Sundhedsstyrelsen og blev i den rolle landskendt under Corona-pandemien.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728574201
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 13. Juli 2023
 • Oplæser:
 • Søren Brostrøm
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Søren Brostrøm fortæller om knogler, organer og vores seje immunforsvar

Vidste du at: Et voksent menneske har cirka 100.000 kilometer blodårer i kroppen? Din krop bliver stærkere end normalt, hvis du møder en bjørn? Dine øjne fungerer ligesom kameraet på en iPhone? Du nok bliver klogere end dine forældre?
Søren Brostrøm fortæller i denne bog om, hvor fantastisk menneskekroppen er, og om alle de seje ting, vores immunforsvar kan.
Bogen gennemgår de mest fascinerende ting ved kroppen fra top til tå, startende med hjernen og så derudad med de fem sanser, lever, nyrer, hjerte, lunger, blære, hud, knogler og så videre.

Bogen er en del af Carlsens serie ER DU RIGTIG KLOG?, som er fuld af fantastiske fakta og vild viden. Fortalt af Danmarks allerbedste formidlere.

Thomas Brunstrøm er forfatter, freelancejournalist og filmanmelder. Han debuterede i 2015 med børnebogen "Dengang Sallys far var dreng".
Søren Brostrøm er speciallæge i gynækologi og obstetrik. Siden 2015 har han desuden været direktør for Sundhedsstyrelsen og blev i den rolle landskendt under Corona-pandemien.

Brugerbedømmelser af Søren Brostrøm fortæller om knogler, organer og vores seje immunforsvarFind lignende bøger
Bogen Søren Brostrøm fortæller om knogler, organer og vores seje immunforsvar findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.