Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Software zur Optimierung der HACCP-Maßnahmen. Einführung in einem Hotelrestaurant - Christian Pohlmann - Bog

  • Sprog:
  • Tysk
  • ISBN:
  • 9783346614322
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 56
  • Udgivet:
  • 24. februar 2022
  • Størrelse:
  • 148x5x210 mm.
  • Vægt:
  • 96 g.
  • 2-3 uger.
  • 11. december 2024
På lager

Normalpris

  • BLACK NOVEMBER

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Brugerbedømmelser af Software zur Optimierung der HACCP-Maßnahmen. Einführung in einem Hotelrestaurant



Find lignende bøger
Bogen Software zur Optimierung der HACCP-Maßnahmen. Einführung in einem Hotelrestaurant findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.