Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Som en langsom ild af Paula Hawkins Du sparer 17% ift. forlagets pris Spar 17%

Som en langsom ild - E-bog

Bag om Som en langsom ild

Paula Hawkins, forfatteren til Kvinden i toget og Det dybe vand, er aktuel med ny nervepirrende psykologisk thriller.   En ung mand findes brutalt myrdet på en husbåd i London. Hvem myrdede ham og hvorfor? Hvor længe kan en hemmelighed ligge og ulme før den eksploderer i flammer? Som en langsom ild kredser om tre kvinder, der trodser samfundets forventninger til, hvad kvinder skal være. Disse kvinder er ikke så smukke, eftergivende eller moderlige som samfundet forventer.  Laura blev som barn ramt af en ulykke og siden er livet gået skævt for hende. Hun er en enspænder med et voldsomt temperament.  Miriam ved, at bare fordi Laura er set forlade stedet for et forfærdeligt mord med blod på tøjet, betyder det ikke, at hun er en morder. Bitter erfaring har lært hende, hvor let det er at blive fanget på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Carla er så tynget af sorg, at hun knap kan holde sig gående. Hun stoler ikke på nogen. Hendes tab har været frygtelige, og nu er hendes nevø offer for et brutalt mord. Alle tre kvinder er formet af begivenheder i deres fortid, men er en af dem i stand til at slå ihjel?

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702233711
  • Udgivet:
  • 31. August 2021

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Prøv GRATIS i 14 dage
  • 73,95 kr.
  • 89,00 kr.
  • 15,05 kr. (17%)
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Beskrivelse af Som en langsom ild
Paula Hawkins, forfatteren til Kvinden i toget og Det dybe vand, er aktuel med ny nervepirrende psykologisk thriller.
 
En ung mand findes brutalt myrdet på en husbåd i London. Hvem myrdede ham og hvorfor? Hvor længe kan en hemmelighed ligge og ulme før den eksploderer i flammer?
Som en langsom ild kredser om tre kvinder, der trodser samfundets forventninger til, hvad kvinder skal være. Disse kvinder er ikke så smukke, eftergivende eller moderlige som samfundet forventer. 
Laura blev som barn ramt af en ulykke og siden er livet gået skævt for hende. Hun er en enspænder med et voldsomt temperament. 
Miriam ved, at bare fordi Laura er set forlade stedet for et forfærdeligt mord med blod på tøjet, betyder det ikke, at hun er en morder. Bitter erfaring har lært hende, hvor let det er at blive fanget på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt.

Carla er så tynget af sorg, at hun knap kan holde sig gående. Hun stoler ikke på nogen. Hendes tab har været frygtelige, og nu er hendes nevø offer for et brutalt mord.

Alle tre kvinder er formet af begivenheder i deres fortid, men er en af dem i stand til at slå ihjel?
Brugerbedømmelser af Som en langsom ild


Find lignende bøger
Bogen Som en langsom ild findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.