Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Som pesten - Hanne-Vibeke Holst - E-bog

Bag om Som pesten

Næppe er den danske læge Karoline Branner ankommet til Genève for at starte på en frisk som koordinator i WHO’s afdeling for pandemibekæmpelse, før en ny og dødelig influenza bryder ud. Først i Danmark, siden kloden rundt. Den idealistiske Karoline sættes på sit livs prøve. Ikke alene skal hun stoppe pandemiens gruopvækkende hærgen, hun skal også kæmpe mod stærke politiske og økonomiske kræfter. Oveni er hun trængt på hjemmefronten, hvor hun må slås for at holde sammen på en umulig kærlighed. Forfatteren Hanne-Vibeke Holst er tilbage med en højdramatisk samtidsroman om det moderne menneske på kanten af katastrofen. Som pesten er en stor fortælling om et af de værst tænkelige scenarier. Hvordan reagerer vi, hvis vi trues af en ødelæggende virus, der kan udrydde millioner? Træffer vi de rigtige valg?

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788702204629
 • Udgivet:
 • 28. September 2017
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Som pesten

Næppe er den danske læge Karoline Branner ankommet til Genève for at starte på en frisk som koordinator i WHO’s afdeling for pandemibekæmpelse, før en ny og dødelig influenza bryder ud. Først i Danmark, siden kloden rundt.

Den idealistiske Karoline sættes på sit livs prøve. Ikke alene skal hun stoppe pandemiens gruopvækkende hærgen, hun skal også kæmpe mod stærke politiske og økonomiske kræfter. Oveni er hun trængt på hjemmefronten, hvor hun må slås for at holde sammen på en umulig kærlighed.

Forfatteren Hanne-Vibeke Holst er tilbage med en højdramatisk samtidsroman om det moderne menneske på kanten af katastrofen. Som pesten er en stor fortælling om et af de værst tænkelige scenarier. Hvordan reagerer vi, hvis vi trues af en ødelæggende virus, der kan udrydde millioner?

Træffer vi de rigtige valg?

Brugerbedømmelser af Som pesten

 • Peter P. 4. Juni 2020

  Top aktuel i denne coronatid.. En pandemi der starter i DK og bliver spredt til hele verden. Det er nærmest uvirkeligt at Hanne-Vibeke Holst, for år tilbage har skrevet en så aktuel og fuldstændig virkelighedsnær bog. Bogen er tankevækkende, spændende,hæsblæsende, politisk, dramatisk.. - en bog som bare skal læses..

 • grethe j. 20. Maj 2020

  Fremragende - og yderste relevant i disse tider - fantastisk forarbejde

 • Marie P. 30. April 2020

  Super roman, som har været spændende at læse under Corona. Kan varmt anbefales.


Find lignende bøger
Bogen Som pesten findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.