Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sort er hvidt - Bent William Rasmussen - E-bog

Bag om Sort er hvidt

I to parallelle spor følger vi Verner Asmussen i hans ungdom og alderdom. Den unge Verner er en idealistisk og arbejdsom ung mand, der er vokset op i den økonomisk ringere stillede del af middelklasse. Med en fast overbevisning om konservatismens sandheder og Amerikas herligheder dyrker han et liv, der af mange vil kunne betegnes som småborgerligt. Verner er forelsket i sin kusine Elisabeth, men de går skævt af hinanden og bliver aldrig gift. Den ældre Verner er desillusioneret. Ideologierne har spillet fallit og samfundet har ændret sig markant henover de seneste mange årtier. Verner har svært ved at genkende sig selv i den samtid, han lever i. Men Elisabeth, hun er der stadig, og tilværelsens mange nuancer er nu alligevel dejlige, når man først har vænnet sig til dem.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711617847
  • Udgivet:
  • 22. September 2016
  • Straks på e-mail.

Online pris

Beskrivelse af Sort er hvidt

I to parallelle spor følger vi Verner Asmussen i hans ungdom og alderdom. Den unge Verner er en idealistisk og arbejdsom ung mand, der er vokset op i den økonomisk ringere stillede del af middelklasse. Med en fast overbevisning om konservatismens sandheder og Amerikas herligheder dyrker han et liv, der af mange vil kunne betegnes som småborgerligt. Verner er forelsket i sin kusine Elisabeth, men de går skævt af hinanden og bliver aldrig gift.

Den ældre Verner er desillusioneret. Ideologierne har spillet fallit og samfundet har ændret sig markant henover de seneste mange årtier. Verner har svært ved at genkende sig selv i den samtid, han lever i. Men Elisabeth, hun er der stadig, og tilværelsens mange nuancer er nu alligevel dejlige, når man først har vænnet sig til dem.

Brugerbedømmelser af Sort er hvidtFind lignende bøger
Bogen Sort er hvidt findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.