Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Special: Impeachment - Anders Agner Pedersen - Lydbog

bind 45 i POTUS serien

Bag om Special: Impeachment

Normalt i 'POTUS' handler det om de personer der har bestridet embedet, men i denne specialepisode går værterne Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen i kødet på et begreb, der har floreret meget i amerikansk politik de seneste år, nemlig 'impeachment'. Hvad er det for noget? Hvornår bliver det brugt? Og hvilke præsidenter har i historien været igennem en rigsretssag? Alle de spørgsmål får du besvaret når POTUS studiet får kyndig hjælp af tv-vært Poul Erik Skammelsen og redaktionschef på forlaget Gyldendal Peter Christensen. POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Sammen med deres gæster ser de to værter nærmere på de store og små personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen. Lars Græsborg Mathiasen er tidligere TV- og podcastredaktør på Kongressen.com. Han har dækket amerikansk politik gennem flere år som både studievært, redaktør og journalist og desuden bidraget til bøgerne 'Glimt Af Et Præsidentvalg' og 'Obama - Håbets Præsident'. Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bøger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's største politiske dynasti'.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728213308
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 8. December 2021
 • Oplæser:
 • Lars Græsborg Mathiasen, Anders Agner Pedersen
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Special: Impeachment

Normalt i 'POTUS' handler det om de personer der har bestridet embedet, men i denne specialepisode går værterne Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen i kødet på et begreb, der har floreret meget i amerikansk politik de seneste år, nemlig 'impeachment'. Hvad er det for noget? Hvornår bliver det brugt? Og hvilke præsidenter har i historien været igennem en rigsretssag? Alle de spørgsmål får du besvaret når POTUS studiet får kyndig hjælp af tv-vært Poul Erik Skammelsen og redaktionschef på forlaget Gyldendal Peter Christensen.

POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Sammen med deres gæster ser de to værter nærmere på de store og små personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen.

Lars Græsborg Mathiasen er tidligere TV- og podcastredaktør på Kongressen.com. Han har dækket amerikansk politik gennem flere år som både studievært, redaktør og journalist og desuden bidraget til bøgerne 'Glimt Af Et Præsidentvalg' og 'Obama - Håbets Præsident'.

Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bøger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's største politiske dynasti'.

Brugerbedømmelser af Special: ImpeachmentFind lignende bøger
Bogen Special: Impeachment findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.