Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Special: POTUS i Danmark - Anders Agner Pedersen - Lydbog

bind 47 i POTUS serien

Bag om Special: POTUS i Danmark

I denne specialudgave af 'POTUS' har dine værter Peter Keldorff og Anders Agner besøg af Peter Mogensen, politisk kommentator og tidligere spindoktor for Poul Nyrup Rasmussen, for at give et indblik i hvad der sker når POTUS kommer på statsbesøg i lille Danmark. Mogensen var selv tilstede på Nytorv, dengang Bill Clinton kom på besøg en varm sommerdag i 1997, da Clintons stjerne var på sit allerhøjeste. men hvordan pokker foregår sådan et besøg egentlig, hvorfor foregår de, og hvem drager nytte af dem? Det er nogle af de ting du får svar på, når POTUS fortæller om de tre præsidenter der har besøgt landet, og en der næsten gjorde det. POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Sammen med deres gæster ser de to værter nærmere på de store og små personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen. Peter Keldorff er uddannet journalist fra Syddansk Universitet. Han har gennem flere år arbejdet på DR’s udlandsredaktion, hvor han blandt andet dækkede USA. Har af flere omgange boet og arbejdet i USA, blandt andet i Californien og senest Washington D.C. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsanalytiker. Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bøger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's største politiske dynasti'.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728213322
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 15. December 2021
 • Oplæser:
 • Anders Agner Pedersen, Peter Keldorff
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Special: POTUS i Danmark

I denne specialudgave af 'POTUS' har dine værter Peter Keldorff og Anders Agner besøg af Peter Mogensen, politisk kommentator og tidligere spindoktor for Poul Nyrup Rasmussen, for at give et indblik i hvad der sker når POTUS kommer på statsbesøg i lille Danmark. Mogensen var selv tilstede på Nytorv, dengang Bill Clinton kom på besøg en varm sommerdag i 1997, da Clintons stjerne var på sit allerhøjeste. men hvordan pokker foregår sådan et besøg egentlig, hvorfor foregår de, og hvem drager nytte af dem? Det er nogle af de ting du får svar på, når POTUS fortæller om de tre præsidenter der har besøgt landet, og en der næsten gjorde det.

POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Sammen med deres gæster ser de to værter nærmere på de store og små personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen.

Peter Keldorff er uddannet journalist fra Syddansk Universitet. Han har gennem flere år arbejdet på DR’s udlandsredaktion, hvor han blandt andet dækkede USA. Har af flere omgange boet og arbejdet i USA, blandt andet i Californien og senest Washington D.C. Tilknyttet Kongressen.com som indenrigsanalytiker.

Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bøger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's største politiske dynasti'.

Brugerbedømmelser af Special: POTUS i DanmarkFind lignende bøger
Bogen Special: POTUS i Danmark findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.