Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Special: VPOTUS Mændene og kvinderne i skyggen af POTUS - Anders Agner Pedersen - Lydbog

indgår i POTUS serien

Bag om Special: VPOTUS Mændene og kvinderne i skyggen af POTUS

Bag enhver præsident er der altid en vicepræsident. Vicepræsidenter er ofte dem der skal hjælpe præsidenten med at hive afgørende valgmænd hjem på valgnatten, men nogle vicepræsidenter er mere end blot kransekagefigurer. I dette specialafsnit af POTUS tager vi en tur rundt i alle vicepræsidenter siden Al Gore og hvordan de magtede opgaven i skyggen af verdens mægtigste mand. Med i studiet til at fortælle historien er direktør i Alliance of Democracies og en mand som har arbejdet tæt sammen med folk omkring vicepræsidentembedet, Jonas Parello-Plesner. Lars Græsborg Mathiasen er tidligere TV- og podcastredaktør på Kongressen.com. Han har dækket amerikansk politik gennem flere år som både studievært, redaktør og journalist og desuden bidraget til bøgerne 'Glimt Af Et Præsidentvalg' og 'Obama - Håbets Præsident'. Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bøger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's største politiske dynasti'.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728300534
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 7. Juli 2022
 • Oplæser:
 • Lars Græsborg Mathiasen, Anders Agner Pedersen
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Special: VPOTUS Mændene og kvinderne i skyggen af POTUS

Bag enhver præsident er der altid en vicepræsident.

Vicepræsidenter er ofte dem der skal hjælpe præsidenten med at hive afgørende valgmænd hjem på valgnatten, men nogle vicepræsidenter er mere end blot kransekagefigurer. I dette specialafsnit af POTUS tager vi en tur rundt i alle vicepræsidenter siden Al Gore og hvordan de magtede opgaven i skyggen af verdens mægtigste mand. Med i studiet til at fortælle historien er direktør i Alliance of Democracies og en mand som har arbejdet tæt sammen med folk omkring vicepræsidentembedet, Jonas Parello-Plesner.

Lars Græsborg Mathiasen er tidligere TV- og podcastredaktør på Kongressen.com. Han har dækket amerikansk politik gennem flere år som både studievært, redaktør og journalist og desuden bidraget til bøgerne 'Glimt Af Et Præsidentvalg' og 'Obama - Håbets Præsident'.

Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bøger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's største politiske dynasti'.

Brugerbedømmelser af Special: VPOTUS Mændene og kvinderne i skyggen af POTUSFind lignende bøger
Bogen Special: VPOTUS Mændene og kvinderne i skyggen af POTUS findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.