Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Station elleve - Emily St. John Mandel - E-bog

Bag om Station elleve

Hvis al civilisation kollapsede, hvad er da værd at bevare? Og hvor langt ville man gå for at beskytte det? En iskold Toronto-aften falder den berømte skuespiller Arthur Leander om på scenen midt i sit livs rolle som Kong Lear. Samme aften rammer en dødbringende virus hele Nordamerika, og verden er forandret for altid. Tyve år senere fremfører Kirsten, en ung skuespiller i Den omrejsende Symfoni, Shakespeare for de spredte enklaver, som er skudt op efter den tidligere civilisations kollaps. Men i den forandrede verden trues hendes håb af ydre kræfter. Hvad mistede vi under kollapset? Næsten alt, næsten alle, men endnu findes skønheden.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788727016801
  • Udgivet:
  • 1. September 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Station elleve

Hvis al civilisation kollapsede, hvad er da værd at bevare? Og hvor langt ville man gå for at beskytte det?

En iskold Toronto-aften falder den berømte skuespiller Arthur Leander om på scenen midt i sit livs rolle som Kong Lear. Samme aften rammer en dødbringende virus hele Nordamerika, og verden er forandret for altid.

Tyve år senere fremfører Kirsten, en ung skuespiller i Den omrejsende Symfoni, Shakespeare for de spredte enklaver, som er skudt op efter den tidligere civilisations kollaps. Men i den forandrede verden trues hendes håb af ydre kræfter.

Hvad mistede vi under kollapset? Næsten alt, næsten alle, men endnu findes skønheden.

Brugerbedømmelser af Station elleveFind lignende bøger
Bogen Station elleve findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.