Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Stein Bagger & inderkredsen - Stig Andersen - Lydbog

- Hele historien

Bag om Stein Bagger & inderkredsen

Et pas forsvinder fra en dametaske i en suite på verdens dyreste hotel i Dubai. Nord for København bliver en mand overfaldet med en lægtehammer uden for sit hjem. En anden mand modtager et overraskende telefonopkald, om at han er part i en aktietransaktion på flere milliarder. Disse begivenheder skyder gang i afdækningen af en svindelsag, der trækker beskidte spor langt ind på storbankernes bonede gulve. Dette er ikke scener fra en B-film. Det er århundredets danske finansskandale, og det er virkelighed. Gennem indgående interviews med Stein Baggers inderkreds følger bogen dramaet om IT Factory i de begivenhedsrige og surrealistiske døgn i slutningen af 2008. Hustruen, ekskonen, medarbejderne og mentoren taler ud. Hvem vidste hvad hvornår? Og hvordan var det muligt for Stein Bagger at fabrikere svindel så længe, uden at nogen trak i nødbremsen? Sandheden er, at Stein Bagger var presset. Derfor flygtede han i Dubai. Den leasingkarrusel, som skulle sikre ham 40 millioner svindelkroner hver eneste måned, var ved at falde fra hinanden. Og til sidst var han tvunget til at misbruge sin ekskones bankkonto ...

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772387086
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 17. December 2021
 • Oplæser:
 • Morten Rønnelund
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Stein Bagger & inderkredsen

Et pas forsvinder fra en dametaske i en suite på verdens dyreste hotel i Dubai. Nord for København bliver en mand overfaldet med en lægtehammer uden for sit hjem. En anden mand modtager et overraskende telefonopkald, om at han er part i en aktietransaktion på flere milliarder.

Disse begivenheder skyder gang i afdækningen af en svindelsag, der trækker beskidte spor langt ind på storbankernes bonede gulve. Dette er ikke scener fra en B-film. Det er århundredets danske finansskandale, og det er virkelighed.

Gennem indgående interviews med Stein Baggers inderkreds følger bogen dramaet om IT Factory i de begivenhedsrige og surrealistiske døgn i slutningen af 2008. Hustruen, ekskonen, medarbejderne og mentoren taler ud. Hvem vidste hvad hvornår? Og hvordan var det muligt for Stein Bagger at fabrikere svindel så længe, uden at nogen trak i nødbremsen?

Sandheden er, at Stein Bagger var presset. Derfor flygtede han i Dubai. Den leasingkarrusel, som skulle sikre ham 40 millioner svindelkroner hver eneste måned, var ved at falde fra hinanden. Og til sidst var han tvunget til at misbruge sin ekskones bankkonto ...

Brugerbedømmelser af Stein Bagger & inderkredsenFind lignende bøger
Bogen Stein Bagger & inderkredsen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.