dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer 11 års fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Stjernefloden - Finn Methling - E-bog

Bag om Stjernefloden

"Udenfor den tid og det rum / mennesket kaldet sit, / i den store virkelighed, / hvoraf vi endnu kun ser en ringe del, / vandrer din og min kærlighed." Med disse ord indledes digtet "Udenfor den tid og det rum" fra digtsamlingen "Stjernefloden" af Finn Methling. Samlingen er inddelt i tre dele, der beskæftiger sig med kærlighed, livet og mennesker. Finn Methling (1917-2010), dansk forfatter og dramatiker. Skrev inden for adskillige genrer og udgav blandt andet digtsamlingerne "Fornægteren" (1950) og "Stjernefloden" (1959). Men det var som dramatiker, at Methling var særligt kendt. Hans første scenestykke, "Dagen i morgen" (1950), blev opført på det kongelige teater, og efterfølgende blev Methlings stykker opført flere steder både i Danmark og i udlandet.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711893036
  • Udgivet:
  • 20. September 2018
  • Straks på e-mail.

Online pris

  • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag

Beskrivelse af Stjernefloden

"Udenfor den tid og det rum / mennesket kaldet sit, / i den store virkelighed, / hvoraf vi endnu kun ser en ringe del, / vandrer din og min kærlighed."

Med disse ord indledes digtet "Udenfor den tid og det rum" fra digtsamlingen "Stjernefloden" af Finn Methling. Samlingen er inddelt i tre dele, der beskæftiger sig med kærlighed, livet og mennesker.

Finn Methling (1917-2010), dansk forfatter og dramatiker. Skrev inden for adskillige genrer og udgav blandt andet digtsamlingerne "Fornægteren" (1950) og "Stjernefloden" (1959). Men det var som dramatiker, at Methling var særligt kendt. Hans første scenestykke, "Dagen i morgen" (1950), blev opført på det kongelige teater, og efterfølgende blev Methlings stykker opført flere steder både i Danmark og i udlandet.

Brugerbedømmelser af StjerneflodenFind lignende bøger
Bogen Stjernefloden findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.