Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Stjernekaster - Tom Oxager - E-bog

Bag om Stjernekaster

Rigsvåbnet holder nu til i en godt skjult bunker under jorden i bakkerne nær Bangsbofortet syd for Frederikshavn. Indretningen er perfekt. Der dufter altid af frisklavet kaffe og nybagt brød. I det nærliggende terræn findes forskellige militære installationer, der igen er blevet saboteret af en fremmed magt. Overgrebene viser sig at have forbindelse til de nye transportruter, der er opstået gennem arktiske farvande. De forskellige europæiske landes kunstpoliti kæmper med stadigt mere effektivt organiserede tyverier, og en helt ny taskforce oprettes med hjemsted i Lyon. En grim kidnapningsaffære kommer lidt for tæt på Rigsvåbnet og kræver overblik og skrappe midler, før man under lettelse og taknemmelighed kan holde et brag af en fest på Farmen.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775754205
  • Udgivet:
  • 21. Januar 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Stjernekaster

Rigsvåbnet holder nu til i en godt skjult bunker under jorden i bakkerne nær Bangsbofortet syd for Frederikshavn. Indretningen er perfekt. Der dufter altid af frisklavet kaffe og nybagt brød.

I det nærliggende terræn findes forskellige militære installationer, der igen er blevet saboteret af en fremmed magt. Overgrebene viser sig at have forbindelse til de nye transportruter, der er opstået gennem arktiske farvande.

De forskellige europæiske landes kunstpoliti kæmper med stadigt mere effektivt organiserede tyverier, og en helt ny taskforce oprettes med hjemsted i Lyon.

En grim kidnapningsaffære kommer lidt for tæt på Rigsvåbnet og kræver overblik og skrappe midler, før man under lettelse og taknemmelighed kan holde et brag af en fest på Farmen.

Brugerbedømmelser af StjernekasterFind lignende bøger
Bogen Stjernekaster findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.