Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Strandvaskeren ved Faxe Ladeplads - Else Lefmann - E-bog

Bag om Strandvaskeren ved Faxe Ladeplads

En strandvasker er skyllet op ved roklubbens slæbested i Faxe Ladeplads. Det er en ung, gravid østasiatisk kvinde, der har en stor revne i baghovedet og i det hele taget er ret medtaget. Hun bliver fundet af en 11-årig dreng Felix og hans ven Adam. Efterforskningsteamet fra Næstved bliver sat på sagen, og kort efter får de endnu en sag – et hittebarn bliver fundet ved Sankt Peders Kapel i Bårse. Efterforsker Pernille Markussen fornemmer efterhånden, at de to sager har forbindelse til en thailandsk massageklinik i Bårse. Uddrag af bogen ”Imens stod Adam stadig og kiggede på den våde kolde dame. Hun så godt nok ikke levende ud, hun var ligesom bulet og hullet i ansigtet, og hendes mave var også tyk og bulet. Hendes lange sorte hår var fyldt med tang, muslinger og mærkelige ting, og pludselig kom der en orm eller sådan noget ud af hendes næse. Adam Josef Jensen mærkede noget surt, der kom op i hans mund.”

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772373515
  • Udgivet:
  • 19. Oktober 2020
  • Straks på e-mail.

Online pris

Beskrivelse af Strandvaskeren ved Faxe Ladeplads

En strandvasker er skyllet op ved roklubbens slæbested i Faxe Ladeplads. Det er en ung, gravid østasiatisk kvinde, der har en stor revne i baghovedet og i det hele taget er ret medtaget. Hun bliver fundet af en 11-årig dreng Felix og hans ven Adam.

Efterforskningsteamet fra Næstved bliver sat på sagen, og kort efter får de endnu en sag – et hittebarn bliver fundet ved Sankt Peders Kapel i Bårse.

Efterforsker Pernille Markussen fornemmer efterhånden, at de to sager har forbindelse til en thailandsk massageklinik i Bårse.Uddrag af bogen

”Imens stod Adam stadig og kiggede på den våde kolde dame. Hun så godt nok ikke levende ud, hun var ligesom bulet og hullet i ansigtet, og hendes mave var også tyk og bulet. Hendes lange sorte hår var fyldt med tang, muslinger og mærkelige ting, og pludselig kom der en orm eller sådan noget ud af hendes næse.

Adam Josef Jensen mærkede noget surt, der kom op i hans mund.”

Brugerbedømmelser af Strandvaskeren ved Faxe LadepladsFind lignende bøger
Bogen Strandvaskeren ved Faxe Ladeplads findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.