Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Strategi i øjenhøjde - Mikael Vest - Bog

Bag om Strategi i øjenhøjde

50 klummer der bidrager positivt til virksomheders strategiske udvikling og fremtidige vækst. Strategi i øjenhøjde henvender sig til danske virksomhedsledere, som har mod, vilje og ambitioner om at forbedre deres strategiske arbejde henimod nye strategiske mål. Virksomhedsledere vil således efter læsning i højere grad være i stand til at forbedre konkurrenceevnen, lykkes med strategiarbejdet og skabe værdi i egne virksomheder. Ambitionen er, at læseren tilføres inspiration til at forbedre det strategiske arbejde ved hjælp af strategiske værktøjer og ekspertviden. Klummerne er udgivet i Børsen, Jyllands-Posten, Berlingske og Finans, og består af de bedste og mest aktuelle klummer fordelt i forskellige strategiske emner: Strategi der virker, Forretningsudvikling i praksis, Strategisk lederskab, Disruption på dagsordenen og Ejerledere der vinder. De forskellige emner indeholder hver især gode råd og vejledning til topledere, bestyrelsesformænd- og medlemmer om skarpere strategier, der skal sikre organisationer holdbare og skridsikre vinderpositioner i fremtiden. Fælles for alle klummer er således, at de tager udgangspunkt i målgruppens verden. Forfatter Mikael Vest er grundlægger af Vinderstrategi A/S, og er med mere end 400 strategiske forandringsprojekter i bagagen ekspert i strategi. Derudover er Mikael bestyrelsesmedlem- og formand i 10 forskellige virksomheder. Mikael holder sin teori ved lige gennem sin rolle som ekstern lektor i strategi, ledelse og værdiansættelse på Aarhus Universitet, og har samtidig skrevet bestsellerbogen "Strategi i vindervirksomheder", der er solgt i mere end 30.000 eksemplarer. Forfatterens ønske med denne bog er at give inspiration til skabelsen af fremtidens vindervirksomheder i det danske erhvervsliv. "Inspirerende og konkret viden om strategi og ledelse i 50 unikke klummer" - Adm. direktør, Michael Husfeldt, Danish Agro Machinery A/S "Din vision er som et nyplantet træ i horisonten - vejen derhen er belagt med klummer som disse" - Ejer, Mikael Kristensen, Euro Poultry A/S "Fuld pallette af relevante og inspirerende indlæg" - Professor, Per Nikolaj Bukh, Aalborg Universitet "Konkrete eksempler lige til at udvikle din virksomhed med" - Bankdirektør, Svend Randers, Arbejdernes Landsbank

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793928695
 • Indbinding:
 • Indbundet
 • Sideantal:
 • 186
 • Udgivet:
 • 28. Juni 2021
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 157x240x18 mm.
 • Vægt:
 • 517 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 7. Juni 2023
På lager

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Strategi i øjenhøjde

50 klummer der bidrager positivt til virksomheders strategiske udvikling og fremtidige vækst.
Strategi i øjenhøjde henvender sig til danske virksomhedsledere, som har mod, vilje og ambitioner om at forbedre deres strategiske arbejde henimod nye strategiske mål. Virksomhedsledere vil således efter læsning i højere grad være i stand til at forbedre konkurrenceevnen, lykkes med strategiarbejdet og skabe værdi i egne virksomheder.
Ambitionen er, at læseren tilføres inspiration til at forbedre det strategiske arbejde ved hjælp af strategiske værktøjer og ekspertviden.
Klummerne er udgivet i Børsen, Jyllands-Posten, Berlingske og Finans, og består af de bedste og mest aktuelle klummer fordelt i forskellige strategiske emner: Strategi der virker, Forretningsudvikling i praksis, Strategisk lederskab, Disruption på dagsordenen og Ejerledere der vinder.
De forskellige emner indeholder hver især gode råd og vejledning til topledere, bestyrelsesformænd- og medlemmer om skarpere strategier, der skal sikre organisationer holdbare og skridsikre vinderpositioner i fremtiden.
Fælles for alle klummer er således, at de tager udgangspunkt i målgruppens verden.
Forfatter Mikael Vest er grundlægger af Vinderstrategi A/S, og er med mere end 400 strategiske forandringsprojekter i bagagen ekspert i strategi. Derudover er Mikael bestyrelsesmedlem- og formand i 10 forskellige virksomheder. Mikael holder sin teori ved lige gennem sin rolle som ekstern lektor i strategi, ledelse og værdiansættelse på Aarhus Universitet, og har samtidig skrevet bestsellerbogen "Strategi i vindervirksomheder", der er solgt i mere end 30.000 eksemplarer.
Forfatterens ønske med denne bog er at give inspiration til skabelsen af fremtidens vindervirksomheder i det danske erhvervsliv.
"Inspirerende og konkret viden om strategi og ledelse i 50 unikke klummer" - Adm. direktør, Michael Husfeldt, Danish Agro Machinery A/S
"Din vision er som et nyplantet træ i horisonten - vejen derhen er belagt med klummer som disse" - Ejer, Mikael Kristensen, Euro Poultry A/S
"Fuld pallette af relevante og inspirerende indlæg" - Professor, Per Nikolaj Bukh, Aalborg Universitet
"Konkrete eksempler lige til at udvikle din virksomhed med" - Bankdirektør, Svend Randers, Arbejdernes Landsbank

Brugerbedømmelser af Strategi i øjenhøjdeGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.