Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sund, glad og gravid - Lene Hansson - E-bog

- din baby bli'r hvad du spiser og tænker!

Bag om Sund, glad og gravid

Denne nye banebrydende bog er til dig, der allerede er gravid, planlægger at blive gravid, eller har udfordringer med at blive naturligt gravid. Sund, glad og gravid – din baby bli’r hvad du spiser! gør op med mange gammeldags forestillinger om, hvad der er godt for dig under din graviditet, og hvilken kost, det er bedst at holde sig fra, når man er gravid eller prøver at blive gravid. Baby eksisterer nemlig længe før den kan ses med det blotte øje, og man er forældre længe før, end man ved af. Hvis du har svært ved at blive gravid, tilbyder denne bog også et helt naturligt fertilitetsprogram, STORKEKUREN®, som er baseret på indtag af kosttilskud, opretholdelse af en optimal fordøjelse, velfungerende tarmbakterieflora og på hvordan man spiser sig til en god syre/base balance. Bogen tager den gravide på en selvopdagelsesrejse, hvor hun selv vil kunne mærke og nærmest se sit lillebitte barn vokse, også når ingen andre kan. Gennem diverse øvelser i bogen, kan hun optimere sin krop og sin psyke, hvilket vil bidrage både til den bedste start på dette nye kapitel som mor og senere hen, hvor den nybagte mor bliver den mere erfarne mor. Bliv gravid på en sund og glad måde. Gør din graviditet til din egen, lyt til dig selv og dine behov, og få den graviditet og fødsel, du selv ønsker. Forfatterne er Lene Hansson, kostvejleder igennem 30 år og Doula Christina Hedegaard, der har arbejdet i USA.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793338517
  • Udgivet:
  • 2. Maj 2017
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Sund, glad og gravid

Denne nye banebrydende bog er til dig, der allerede er gravid, planlægger at blive gravid, eller har udfordringer med at blive naturligt gravid.

Sund, glad og gravid – din baby bli’r hvad du spiser! gør op med mange gammeldags forestillinger om, hvad der er godt for dig under din graviditet, og hvilken kost, det er bedst at holde sig fra, når man er gravid eller prøver at blive gravid. Baby eksisterer nemlig længe før den kan ses med det blotte øje, og man er forældre længe før, end man ved af.

Hvis du har svært ved at blive gravid, tilbyder denne bog også et helt naturligt fertilitetsprogram, STORKEKUREN®, som er baseret på indtag af kosttilskud, opretholdelse af en optimal fordøjelse, velfungerende tarmbakterieflora og på hvordan man spiser sig til en god syre/base balance.

Bogen tager den gravide på en selvopdagelsesrejse, hvor hun selv vil kunne mærke og nærmest se sit lillebitte barn vokse, også når ingen andre kan. Gennem diverse øvelser i bogen, kan hun optimere sin krop og sin psyke, hvilket vil bidrage både til den bedste start på dette nye kapitel som mor og senere hen, hvor den nybagte mor bliver den mere erfarne mor.

Bliv gravid på en sund og glad måde. Gør din graviditet til din egen, lyt til dig selv og dine behov, og få den graviditet og fødsel, du selv ønsker.

Forfatterne er Lene Hansson, kostvejleder igennem 30 år og Doula Christina Hedegaard, der har arbejdet i USA.

Brugerbedømmelser af Sund, glad og gravidFind lignende bøger
Bogen Sund, glad og gravid findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.