Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Tartine Book No. 3 - Chad Robertson - Bog

- Ancient Modern Classic Whole

indgår i Tartine serien

Bag om Tartine Book No. 3

Tartine 3 presents a revolutionary approach to baking whole grain, ancient grain and sprouted bread and pastry using customised methods of blending grains and fermenting the dough, resulting in delicious loaves of whole grain bread and toothsome pastries with complex flavours and aromas.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781452114309
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 304
  • Udgivet:
  • 1. december 2013
  • Størrelse:
  • 261x223x32 mm.
  • Vægt:
  • 1392 g.
  • 4-7 hverdage.
  • 8. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Tartine Book No. 3

Tartine 3 presents a revolutionary approach to baking whole grain, ancient grain and sprouted bread and pastry using customised methods of blending grains and fermenting the dough, resulting in delicious loaves of whole grain bread and toothsome pastries with complex flavours and aromas.

Brugerbedømmelser af Tartine Book No. 3



Find lignende bøger
Bogen Tartine Book No. 3 findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.