Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Lyt eller læs en særlig udvalgt fortælling helt gratis i appen hver måned

Vi har hos Tales lanceret et nyt initiativ, hvor vi i løbet af  måneden læser eller lytter en udvalgt bog, der har fortjent at blive Månedens Fortælling. Bogen vil blive udvalgt med henblik på dens særlige kvaliteter og behandling af universelle emner og følelser, som vi kan spejle os i og reflektere over.

På Tales appen får du et unikt tilbud til gratis at lytte eller læse en ny fortælling hver måned. Når du benytter dig af dette tilbud, behøver du nemlig blot at downloade appen og oprette en gratis bruger - helt uden at skulle indtaste dine kortoplysninger eller oprette medlemskab. Der er dermed ikke nogen binding i forbindelse med at få adgang til Månedens Fortælling.Månedens Fortælling i maj

Månedens fortælling i maj er romanen Heksens Alfabet af Nanna Goul. Heksens Alfabet er en skæbnesvanger fortælling om moderskab, natur og moderne heksekunst. 


Deltag i Live Q&A med Nanna Goul i Litteraturklubben d. 31. maj

Hos Tales værdsætter vi fællesskabet omkring fortællingen, derfor inviterer vi jer læsere til Live Q&A i Litteraturklubben på Facebook, hvor du her i maj kan stille dine spørgsmål direkte til forfatteren Nanna Goul. 

Live Q&A'en i maj bliver afholdt d. 31. maj kl. 19:30. Litteraturklubben er et læsefællesskab, hvor vi samles om vores fælles kærlighed til de gode fortællinger. Hvis du endnu ikke er medlem af læsefællesskabet, så meld dig ind her.

"

Tidligere Månedens Fortællinger

Her finder du andre bøger, der tidligere har været udvalgt til Månedens Fortælling. Så mangler du inspiration til din næste store læseoplevelse, kan du blandt andet dykke ned i Johanne Billes “ Når mænd forlader”, der var Månedens Fortælling i februar. Bogen handler om Maria og hendes liv i en mandsdomineret verden. Maria drømmer om at finde kærligheden og udleve sin drøm som forfatter, men hun oplever konstant at blive misforstået af de mænd, hun møder i sin karriere og i sine forhold. En dag bliver hun udsat for en hændelse, der kommer til at vende op og ned på hendes liv. "Når mænd forlader mig" er en stærk fortælling om en ulighed, der stadig eksisterer i vores samfund.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.