Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Lyt eller læs en særlig udvalgt fortælling helt gratis i appen hver måned

Vi har hos Tales lanceret et nyt initiativ, hvor vi i løbet af  måneden læser eller lytter en udvalgt bog, der har fortjent at blive Månedens Fortælling. Bogen vil blive udvalgt med henblik på dens særlige kvaliteter og behandling af universelle emner og følelser, som vi kan spejle os i og reflektere over.

På Tales appen får du et unikt tilbud til gratis at lytte eller læse en ny fortælling hver måned. Når du benytter dig af dette tilbud, behøver du nemlig blot at downloade appen og oprette en gratis bruger - helt uden at skulle indtaste dine kortoplysninger eller oprette medlemskab. Der er dermed ikke nogen binding i forbindelse med at få adgang til Månedens Fortælling.Månedens Fortælling i maj

Månedens fortælling i maj er romanen Heksens Alfabet af Nanna Goul. Heksens Alfabet er en skæbnesvanger fortælling om moderskab, natur og moderne heksekunst. 


Deltag i Live Q&A med Nanna Goul i Litteraturklubben d. 31. maj

Hos Tales værdsætter vi fællesskabet omkring fortællingen, derfor inviterer vi jer læsere til Live Q&A I Litteraturklubben på Facebook, hvor du her i maj kan stille dine spørgsmål direkte til forfatteren Nanna Goul. 

Live Q&A'en i maj bliver afholdt d. 31. maj kl. 19:30. Litteraturklubben er et læsefællesskab, hvor vi samles om vores fælles kærlighed til de gode fortællinger. Hvis du endnu ikke er medlem af læsefællesskabet, så meld dig ind her.

"

Tidligere Månedens Fortællinger

Her finder du månedens tidligere fortællinger. Så sidder du hjemme og mangler inspiration til din næste store læseoplevelse kan du blandt andet finde Johanne Billes “ Når mænd forlader”, det var månedens fortælling i februar. Den handler Maria hvis  liv drejer sig om mænd: Hun indleder forhold til mænd, der tænder på idéen om at date en ung, kvindelig forfatter, men som ikke bryder sig om bøger skrevet af unge, kvindelige forfattere. Samtidig arbejder hun med at sælge lavkvalitetsprodukter til midaldrende mænd som tekstforfatter i Hvepsereden, selvom hun drømmer om at skrive flere bøger. Hun forsøger at finde sin egen stemme, men det er tavsheden, der falder hende nemmest i en verden dikteret af mænd.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.