Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

The power of the Dog - Thomas Savage - E-bog

Bag om The power of the Dog

I 1920’ernes Montana blandt storslåede bjerge og golde dale lever brødrene Phil og George Burbank sammen på en stor kvægranch. Nok er de brødre, men ud over slægtskab har de ikke meget tilfælles. Phil er hårdhudet, men vellidt og beundret blandt de lokale cowboys, når han kastrerer tyre, citerer oldgræske komedier og fletter reb af råhuder. George er en magelig og stilfærdig mand, som ofte overlader det fysiske arbejde på ranchen til Phil. Siden de var børn, har Phil og George delt værelse og seng. Da George uventet gifter sig med enken Rose, og hun flytter ind på ranchen med sin teenagesøn, Peter, starter Phil en ondskabsfuld hetz mod hende i et forsøg på at bringe orden i det kaos og den indre uro, han oplever efter de to nye beboeres ankomst. “Et rigt og udfordrende psykologisk drama … med ekko af Øst for paradis og Brokeback Mountain.” The Guardian

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772048277
  • Udgivet:
  • 10. Marts 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af The power of the Dog

I 1920’ernes Montana blandt storslåede bjerge og golde dale lever brødrene Phil og George Burbank sammen på en stor kvægranch. Nok er de brødre, men ud over slægtskab har de ikke meget tilfælles. Phil er hårdhudet, men vellidt og beundret blandt de lokale cowboys, når han kastrerer tyre, citerer oldgræske komedier og fletter reb af råhuder. George er en magelig og stilfærdig mand, som ofte overlader det fysiske arbejde på ranchen til Phil.

Siden de var børn, har Phil og George delt værelse og seng. Da George uventet gifter sig med enken Rose, og hun flytter ind på ranchen med sin teenagesøn, Peter, starter Phil en ondskabsfuld hetz mod hende i et forsøg på at bringe orden i det kaos og den indre uro, han oplever efter de to nye beboeres ankomst.

“Et rigt og udfordrende psykologisk drama … med ekko af Øst for paradis og Brokeback Mountain.” The Guardian

Brugerbedømmelser af The power of the DogFind lignende bøger
Bogen The power of the Dog findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.