Udsalget slutter om
Udvidet returret til d. 31. januar 2025

The Science of Cooking - Peter Barham - Bog

Bag om The Science of Cooking

A kitchen is no different from most science laboratories and cookery may properly be regarded as an experimental science. This book explains the principles behind taste, flavour and the main methods of food preparation, and gives fool-proof basic recipes for dishes from roast leg of lab to chocolate souffle.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783540674665
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 244
  • Udgivet:
  • 4. oktober 2000
  • Udgave:
  • 2001
  • Størrelse:
  • 167x240x20 mm.
  • Vægt:
  • 542 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 12. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

  • BLACK FRIDAY
    : :

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af The Science of Cooking

A kitchen is no different from most science laboratories and cookery may properly be regarded as an experimental science. This book explains the principles behind taste, flavour and the main methods of food preparation, and gives fool-proof basic recipes for dishes from roast leg of lab to chocolate souffle.

Brugerbedømmelser af The Science of Cooking



Find lignende bøger
Bogen The Science of Cooking findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.