Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

The Whole Art of Curing, Pickling and Smoking Meat and Fish both in the British and Foreign Modes - James Robinson - Bog

  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781447463535
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 168
  • Udgivet:
  • 31. oktober 2012
  • Størrelse:
  • 140x9x216 mm.
  • Vægt:
  • 220 g.
  • 2-3 uger.
  • 4. februar 2025
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Brugerbedømmelser af The Whole Art of Curing, Pickling and Smoking Meat and Fish both in the British and Foreign Modes



Find lignende bøger
Bogen The Whole Art of Curing, Pickling and Smoking Meat and Fish both in the British and Foreign Modes findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.