Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Thickening & Gelling Agents Food - A. Imeson - Bog

Bag om Thickening & Gelling Agents Food

1 Alginates.- 2 Carrageenan.- 3 Cellulose derivatives.- 4 Exudate gums.- 5 Gelatin.- 6 Pectins.- 7 Seed gums.- 8 Modified starches.- 9 Xanthan gum.- 10 Gellan gum.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780751400939
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 278
  • Udgivet:
  • 31. december 1995
  • Størrelse:
  • 160x21x241 mm.
  • Vægt:
  • 582 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Thickening & Gelling Agents Food

1 Alginates.- 2 Carrageenan.- 3 Cellulose derivatives.- 4 Exudate gums.- 5 Gelatin.- 6 Pectins.- 7 Seed gums.- 8 Modified starches.- 9 Xanthan gum.- 10 Gellan gum.

Brugerbedømmelser af Thickening & Gelling Agents Food



Find lignende bøger
Bogen Thickening & Gelling Agents Food findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.