Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Time Out - Robert Olesen - Bog

- Kyst til kyst i USA

Bag om Time Out

Kyst til kyst henover USA er for mange drømmerejsen. Selvom turen kan køres i bil, har kombinationen af ​​kærlighed til motorcykler og touring i USA altid stået øverst på min ønskeliste. Efter femten år opstod denne once in a lifetime mulighed og jeg begav mig ud på mit livs rejse. At planlægge i forvejen var lettere sagt end gjort, men ved at dele min oplevelse vil du opdage at drømmen er tættere på end du tror. Efter på forhånd at have researchet information, har jeg forsøgt at inkludere alle de praktiske oplysninger indsamlet undervejs. Denne bog giver samtidig et indblik i mc-livsstilen. Selvom du ikke er interesseret i motorcykler, er en stor del af informationerne i denne bog også nyttige hvis du vil krydse USA på motorcykel, i en bil eller autocamper. Indflydelsen fra amerikansk populærkultur kan ikke ignoreres, og denne bog er et vidnesbyrd om dette. I mødet med amerikanerne, har denne tur været en enorm livsbegivenhed, og når vi taler om livet, har jeg også benyttet lejligheden til at dele nogle dybere tanker om dette. Hvis du er interesseret i at rejse fra kyst til kyst i USA, motorcykelkultur og nogle provokerede verdensanskuelser, så er denne bog for dig.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740478860
 • Indbinding:
 • Paperback
 • Sideantal:
 • 310
 • Udgivet:
 • 15. April 2021
 • Udgave:
 • 6
 • 2-4 uger.
 • 12. April 2023

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Time Out

Kyst til kyst henover USA er for mange drømmerejsen.

Selvom turen kan køres i bil, har kombinationen af ​​kærlighed til motorcykler og touring i USA altid stået øverst på min ønskeliste. Efter femten år opstod denne once in a lifetime mulighed og jeg begav mig ud på mit livs rejse.

At planlægge i forvejen var lettere sagt end gjort, men ved at dele min oplevelse vil du opdage at drømmen er tættere på end du tror. Efter på forhånd at have researchet information, har jeg forsøgt at inkludere alle de praktiske oplysninger indsamlet undervejs. Denne bog giver samtidig et indblik i mc-livsstilen. Selvom du ikke er interesseret i motorcykler, er en stor del af informationerne i denne bog også nyttige hvis du vil krydse USA på motorcykel, i en bil eller autocamper.

Indflydelsen fra amerikansk populærkultur kan ikke ignoreres, og denne bog er et vidnesbyrd om dette. I mødet med amerikanerne, har denne tur været en enorm livsbegivenhed, og når vi taler om livet, har jeg også benyttet lejligheden til at dele nogle dybere tanker om dette. Hvis du er interesseret i at rejse fra kyst til kyst i USA, motorcykelkultur og nogle provokerede verdensanskuelser, så er denne bog for dig.

Forlagets beskrivelse af Time Out

Kyst til kyst henover USA er for mange drømmerejsen.

Selvom turen kan køres i bil, har kombinationen af ​​kærlighed til motorcykler og touring i USA altid stået øverst på min ønskeliste. Efter femten år opstod denne once in a lifetime mulighed og jeg begav mig ud på mit livs rejse.

At planlægge i forvejen var lettere sagt end gjort, men ved at dele min oplevelse vil du opdage at drømmen er tættere på end du tror. Efter på forhånd at have researchet information, har jeg forsøgt at inkludere alle de praktiske oplysninger indsamlet undervejs. Bogen giver samtidig et indblik i mc-livsstilen. Selvom du ikke er
interesseret i motorcykler, er en stor del af informationerne i denne bog også nyttige hvis du vil krydse USA på motorcykel, i en bil eller autocamper.

Indflydelsen fra amerikansk populærkultur kan ikke ignoreres og denne bog er et vidnesbyrd om dette. I mødet med amerikanerne har denne tur været en enorm livsbegivenhed, og når vi taler om livet, har jeg også benyttet lejligheden til at dele nogle dybere tanker om den tid vi har til rådighed, samt om mentalt og bogstaveligt at finde vej.

2. Udgave 2021

Denne publikation er også tilgængelig i Hardcover (ISBN 9788740458794)

Brugerbedømmelser af Time OutFind lignende bøger
Bogen Time Out findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.