Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Træningsøvelser og teori til specifikke forsvarsformationer - Peter Schmidt - E-bog

Bag om Træningsøvelser og teori til specifikke forsvarsformationer

Håndboldtips' temahæfter er en samling temahæfter, der - som navnet antyder - beskæftiger sig med forskellige tematiske områder af håndboldtræningen. De fleste af øvelserne har allerede været udgivet i een af de 6 håndboldtipsbøger. Så hvis du allerede har alle disse bøger i din reol, så behøver du strengt taget ikke dette hæfte, medmindre du vil have alle de primære øvelser + lidt teori til specifikke forsvarsformationer samlet eet sted, let og overskueligt. I dette, det sjette hæfte i serien, har jeg forsøgt at samle en stribe træningsøvelser til specifikke forsvarsformationer i håndbold. Før hvert afsnit (hver formation) gives en kortere eller længere teoretisk indføring i netop den forsvarsopstilling, afsnittet handler om. En slags "forsvarsformationer for dummies".

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743017011
  • Udgivet:
  • 18. Juli 2019
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Træningsøvelser og teori til specifikke forsvarsformationer

Håndboldtips' temahæfter er en samling temahæfter, der - som navnet antyder - beskæftiger sig med forskellige tematiske områder af håndboldtræningen. De fleste af øvelserne har allerede været udgivet i een af de 6 håndboldtipsbøger. Så hvis du allerede har alle disse bøger i din reol, så behøver du strengt taget ikke dette hæfte, medmindre du vil have alle de primære øvelser + lidt teori til specifikke forsvarsformationer samlet eet sted, let og overskueligt.

I dette, det sjette hæfte i serien, har jeg forsøgt at samle en stribe træningsøvelser til specifikke forsvarsformationer i håndbold. Før hvert afsnit (hver formation) gives en kortere eller længere teoretisk indføring i netop den forsvarsopstilling, afsnittet handler om.

En slags "forsvarsformationer for dummies".

Brugerbedømmelser af Træningsøvelser og teori til specifikke forsvarsformationerFind lignende bøger
Bogen Træningsøvelser og teori til specifikke forsvarsformationer findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.