Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Træningsøvelser til løb i hallen, fodarbejde m.m. - Peter Schmidt - E-bog

Bag om Træningsøvelser til løb i hallen, fodarbejde m.m.

Håndboldtips' temahæfter er en samling temahæfter, der - som navnet antyder - beskæftiger sig med forskellige tematiske områder af håndboldtræningen. I dette, det 14. hæfte i serien, har jeg fokuseret på primært løbeøvelser i hallen, fodarbejde m.m. Kort sagt den lidt kedelige, men nødvendige træning. Det meste af indholdet har allerede været udgivet i én af de seks håndboldtipsbøger. Så hvis du allerede har alle disse bøger i din reol, så behøver du strengt taget ikke dette hæfte, medmindre du vil have alle øvelserne samlet ét sted, let og overskueligt.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743035688
  • Udgivet:
  • 30. Oktober 2019
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Træningsøvelser til løb i hallen, fodarbejde m.m.

Håndboldtips' temahæfter er en samling temahæfter, der - som navnet antyder - beskæftiger sig med forskellige tematiske områder af håndboldtræningen.

I dette, det 14. hæfte i serien, har jeg fokuseret på primært løbeøvelser i hallen, fodarbejde m.m. Kort sagt den lidt kedelige, men nødvendige træning.

Det meste af indholdet har allerede været udgivet i én af de seks håndboldtipsbøger. Så hvis du allerede har alle disse bøger i din reol, så behøver du strengt taget ikke dette hæfte, medmindre du vil have alle øvelserne samlet ét sted, let og overskueligt.

Brugerbedømmelser af Træningsøvelser til løb i hallen, fodarbejde m.m.Find lignende bøger
Bogen Træningsøvelser til løb i hallen, fodarbejde m.m. findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.