Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Tre dialoger - Platon - E-bog

- Gyldendals Filosofibibliotek

af Platon
Bag om Tre dialoger

Tre af Platons mest kendte og lettest tilgængelige dialoger: Sokrates' forsvarstale, Symposion og Protagoras, samlet i ét bind. Introducerer temaer som kærlighed, filosofisk virke, demokrati og sofisme. Dialogerne er forsynet med individuelle introduktioner, noter og strukturoversigt. Desuden en nyskrevet indledning til Platons værk af Platon-ekspert, lektor Anne-Marie Eggert Olsen. Bogen indgår i Gyldendals Filosofibibliotek, en ny serie af filosofihistoriske kernetekster fra antikken til vor tid. De kan læses af enhver med filosofisk interesse og er kvalificeret og præsenteret af fagfilosoffer. Indtil videre er udkommet i Gyldendals Filosofibibliotek: Cicero: Forpligtelser Førsokratiske filosoffer Platon: Tre dialoger

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702383065
  • Udgivet:
  • 21. Oktober 2022
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Tre dialoger

Tre af Platons mest kendte og lettest tilgængelige dialoger: Sokrates' forsvarstale, Symposion og Protagoras, samlet i ét bind. Introducerer temaer som kærlighed, filosofisk virke, demokrati og sofisme. Dialogerne er forsynet med individuelle introduktioner, noter og strukturoversigt. Desuden en nyskrevet indledning til Platons værk af Platon-ekspert, lektor Anne-Marie Eggert Olsen.
Bogen indgår i Gyldendals Filosofibibliotek, en ny serie af filosofihistoriske kernetekster fra antikken til vor tid. De kan læses af enhver med filosofisk interesse og er kvalificeret og præsenteret af fagfilosoffer.
Indtil videre er udkommet i Gyldendals Filosofibibliotek:
Cicero: Forpligtelser
Førsokratiske filosoffer
Platon: Tre dialoger

Brugerbedømmelser af Tre dialogerFind lignende bøger
Bogen Tre dialoger findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.