Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Trediepersoner - Keld Zeruneith - E-bog

Bag om Trediepersoner

"SØGEREN Da dette er et langt drama kort fortalt, så lad det fx handle om manden, der slog sig selv ihjel. Derfor er det også først dramaet om manden, som bor inde i storbyen og ikke kan blive, hvor der er så mange huse og så få træer. Så blir det selvfølgelig det drama, du ved, det, som aldrig blir træt af at spille sig selv om manden, der gik igennem den sorte skov, fordi han ikke turde andet, og fordi skoven er meget mere end træer, fugle og sådan noget." Keld Zeruneiths bog "Trediepersoner" består af løst sammenhængende prosatekster, der til sammen tegner et billede af en ung skuespillers liv og tanker. Teksterne bærer både præg af digtenes drømmende univers og bevidsthedsstrømningens tankemylder. Keld Zeruneith (f. 1941) er en dansk litteraturforsker og digter, der har udgivet flere digtsamlinger og biografier om danske digtere som Johannes Ewald, Sophus Claussen og Emil Aarestrup. Han har blandt andet modtaget Georg Brandes-Prisen, Holberg-medaljen, Søren Gyldendal-prisen samt Statens Kunstfonds hædersydelse for sit store arbejde med dansk litteratur.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726551938
  • Udgivet:
  • 9. Oktober 2020
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Trediepersoner

"SØGEREN

Da dette er et langt drama kort fortalt, så lad det fx handle om manden, der slog sig selv ihjel.
Derfor er det også først dramaet om manden, som bor inde i storbyen og ikke kan blive, hvor der er så mange huse og så få træer.
Så blir det selvfølgelig det drama, du ved, det, som aldrig blir træt af at spille sig selv om manden, der gik igennem den sorte skov, fordi han ikke turde andet, og fordi skoven er meget mere end træer, fugle og sådan noget."

Keld Zeruneiths bog "Trediepersoner" består af løst sammenhængende prosatekster, der til sammen tegner et billede af en ung skuespillers liv og tanker. Teksterne bærer både præg af digtenes drømmende univers og bevidsthedsstrømningens tankemylder.

Keld Zeruneith (f. 1941) er en dansk litteraturforsker og digter, der har udgivet flere digtsamlinger og biografier om danske digtere som Johannes Ewald, Sophus Claussen og Emil Aarestrup. Han har blandt andet modtaget Georg Brandes-Prisen, Holberg-medaljen, Søren Gyldendal-prisen samt Statens Kunstfonds hædersydelse for sit store arbejde med dansk litteratur.

Brugerbedømmelser af TrediepersonerFind lignende bøger
Bogen Trediepersoner findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.