Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Trevors hemmelighed 6 - Flirten - L. Sherman - E-bog

Bag om Trevors hemmelighed 6 - Flirten

Millie accepterer fuldt ud Trevor og hans sensuelle livsstil. For at vise sin støtte inviterer hun ham til en aften på hans egen sexklub i L.A. En lille flirt … et rollespil i et parforhold kan være sundt. Trevor ved ikke helt, hvad han skal tænke om Millies frække invitation, og han har da også sit hyr med at sige nej til de andre kvinder på klubben. Men han vil gøre alt for Millie. Hun er hans for evigt, og det har han i sinde at gøre alvor af. Trevor planlægger derfor en stor overraskelse for hende – men i sidste ende er det Millie, der bærer på den største og sødeste hemmelighed. Flirten er sjette og sidste del i serien om Trevor og Millie. Serien har sin egen spilleliste på Spotify under navnet ”Trevor’s Truth”.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9789180341110
  • Udgivet:
  • 27. Februar 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Trevors hemmelighed 6 - Flirten

Millie accepterer fuldt ud Trevor og hans sensuelle livsstil. For at vise sin støtte inviterer hun ham til en aften på hans egen sexklub i L.A. En lille flirt … et rollespil i et parforhold kan være sundt. Trevor ved ikke helt, hvad han skal tænke om Millies frække invitation, og han har da også sit hyr med at sige nej til de andre kvinder på klubben. Men han vil gøre alt for Millie. Hun er hans for evigt, og det har han i sinde at gøre alvor af. Trevor planlægger derfor en stor overraskelse for hende – men i sidste ende er det Millie, der bærer på den største og sødeste hemmelighed. "Flirten" er sjette og sidste del i serien om Trevor og Millie. Serien har sin egen spilleliste på Spotify under navnet ”Trevor’s Truth”.

Forlagets beskrivelse af Trevors hemmelighed 6 - Flirten

Millie accepterer fuldt ud Trevor og hans sensuelle livsstil. For at vise sin støtte inviterer hun ham til en aften på hans egen sexklub i L.A. En lille flirt … et rollespil i et parforhold kan være sundt.
Trevor ved ikke helt, hvad han skal tænke om Millies frække invitation, og han har da også sit hyr med at sige nej til de andre kvinder på klubben. Men han vil gøre alt for Millie. Hun er hans for evigt, og det har han i sinde at gøre alvor af.
Trevor planlægger derfor en stor overraskelse for hende – men i sidste ende er det Millie, der bærer på den største og sødeste hemmelighed.
"Flirten" er sjette og sidste del i serien om Trevor og Millie. Serien har sin egen spilleliste på Spotify under navnet ”Trevor’s Truth”.

Brugerbedømmelser af Trevors hemmelighed 6 - FlirtenFind lignende bøger
Bogen Trevors hemmelighed 6 - Flirten findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.