Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Trylleblik - Ane Bjørn - E-bog

Bag om Trylleblik

I et land uden navn i en by i ruiner lærer en pige noget ganske særligt af sin bedstemor: Med to fingre for det ene øje kan man se ting, man ellers ikke har øje for. Fine ting, man ikke troede fandtes. Gyldne slotte i mørke skove. Havfruer i dybet. Skønhed, lys og håb. Trylleblik er en sanselig billedfortælling om en pige på flugt med sin familie. En evig gyldig, barsk men også håbefuld historie om et barns fantastiske evne til at blive ved med at tro på, at der findes god tog smukt i verden. Ane Bjørn (f. 1984) er forfatter og illustrator. Hun debuterede i 2015 med børnebogen Da natten blev væk og har siden bl.a. udgivet den grafiske fortælling Omvendt Sne og billedbogen Bjørnebarn. I Ane Bjørns bøger er illustrationerne et sprog, der kan give form tilalt dét, der for børn (og voksne) kan være svært at favne med ord. Samtidig har hendes historier altid en fod i barnets fantasi - det rum, hvor det fantastiske og det virkelige kan eksistere side om side, og hvor vi ikke altid med sikkerhed ved, hvor grænserne går.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788743403128
 • Udgivet:
 • 3. Juni 2021
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Trylleblik

  Beskrivelse af Trylleblik

  I et land uden navn i en by i ruiner lærer en pige noget ganske særligt af sin bedstemor: Med to fingre for det ene øje kan man se ting, man ellers ikke har øje for. Fine ting, man ikke troede fandtes. Gyldne slotte i mørke skove. Havfruer i dybet. Skønhed, lys og håb.

  Trylleblik er en sanselig billedfortælling om en pige på flugt med sin familie. En evig gyldig, barsk men også håbefuld historie om et barns fantastiske evne til at blive ved med at tro på, at der findes god tog smukt i verden.

  Ane Bjørn (f. 1984) er forfatter og illustrator. Hun debuterede i 2015 med børnebogen Da natten blev væk og har siden bl.a. udgivet den grafiske fortælling Omvendt Sne og billedbogen Bjørnebarn. I Ane Bjørns bøger er illustrationerne et sprog, der kan give form tilalt dét, der for børn (og voksne) kan være svært at favne med ord. Samtidig har hendes historier altid en fod i barnets fantasi - det rum, hvor det fantastiske og det virkelige kan eksistere side om side, og hvor vi ikke altid med sikkerhed ved, hvor grænserne går.

  Forlagets beskrivelse af Trylleblik

  I et land uden navn i en by i ruiner lærer en pige noget ganske særligt af sin bedstemor: Med to fingre for det ene øje kan man se ting, man ellers ikke har øje for. Fine ting, man ikke troede fandtes. Gyldne slotte i mørke skove. Havfruer i dybet. Skønhed, lys og håb.
  ”Trylleblik” er en sanselig billedfortælling om en pige på flugt med sin familie. En eviggyldig, barsk men også håbefuld historie om et barns fantastiske evne til at blive ved med at tro på, at der findes godt og smukt i verden. Bogens tekst og billede fortæller hver sin side af den smukke og barske historie.

  Om forfatteren:
  Ane Bjørn (f. 1984) er forfatter og illustrator. Hun debuterede i 2015 med børnebogen ”Da natten blev væk” og har siden bl.a. udgivet den grafiske fortælling ”Omvendt Sne” og billedbogen ”Bjørnebarn”. I Ane Bjørns bøger er illustrationerne et sprog, der kan give form til alt dét, der for børn (og voksne) kan være svært at favne med ord. Samtidig har hendes historier altid en fod i barnets fantasi - det rum, hvor det fantastiske og det virkelige kan eksistere side om side, og hvor vi ikke altid med sikkerhed ved, hvor grænserne går.

  Brugerbedømmelser af Trylleblik  Find lignende bøger
  Bogen Trylleblik findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.