Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ud af mørket - Anne Kari Solstad - E-bog

Bag om Ud af mørket

Anne Kari B. Solstad er 70 år. Hun er nordmand, boende i Telemark i Norge. Dette er hendes 3. bog. De første 2 bøger er biografier som endnu ikke er udgivet. "Ud af mørket" handler om hendes vej ud af depressionen, tidligere levede liv og vejen videre. Dette er 2 bøger i 1. Den er KANALISERET fra Universet, skrevet med indlevelse, engagement, en skrap pen og med humor! Det er spændende læsning. Bogen indeholder også en hel række erfaringer, som vi alle kan kende os i igen. Den sidste bog udkommer i 2015. Den skal handle om energi fra Universet. Nøjagtig hvad ved forfatteren intet om, men det kommer fra Universet! Vedtagne sandheder bliver her pillet fra hinanden og sat sammen igen – på en anden måde! Dette vil garanteret vække debat!

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771454086
  • Udgivet:
  • 15. Februar 2014
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Ud af mørket

Anne Kari B. Solstad er 70 år. Hun er nordmand, boende i Telemark i Norge.

Dette er hendes 3. bog. De første 2 bøger er biografier som endnu ikke er udgivet. "Ud af mørket" handler om hendes vej ud af depressionen, tidligere levede liv og vejen videre.

Dette er 2 bøger i 1. Den er KANALISERET fra Universet, skrevet med indlevelse, engagement, en skrap pen og med humor! Det er spændende læsning. Bogen indeholder også en hel række erfaringer, som vi alle kan kende os i igen.

Den sidste bog udkommer i 2015. Den skal handle om energi fra Universet. Nøjagtig hvad ved forfatteren intet om, men det kommer fra Universet!

Vedtagne sandheder bliver her pillet fra hinanden og sat sammen igen – på en anden måde! Dette vil garanteret vække debat!

Brugerbedømmelser af Ud af mørketFind lignende bøger
Bogen Ud af mørket findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.