Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

UDENFOR - Forlaget Brændpunkt - E-bog

- 24 noveller

Bag om UDENFOR

På Lille Bogdag 2019 kom forfatter Massoud Kadkhodaee med sin novelle Hun kom i sort, og den blev starten på Brændpunkts novelleantologi UDENFOR. I efteråret 2019 udskrev vi derfor novellekonkurrencen UDENFOR. Da vi nåede deadline 1. april 2020, havde vi modtaget flere hundrede spændende noveller. Tak til alle jer, der bidrog. Vi udvalgte de 24 noveller, der er med i antologien. De er valgt ud fra parametrene originalitet, humor, spænding og naturligvis litterær kvalitet. Tak til alle 24 forfattere for deres bidrag. Brændpunkt Læs om asylansøgerens møde med borgmesteren og den vægtløse Melissa med rumpistol. Mød pigen på spejderlejr, der savner sin mor, og den universitetsstuderende, der bliver inviteret til fest på landet. Lad dig rive med af drengen, der hører sin afdøde bedstefars stemme i konkyliens ekko og af mange flere dejlige, medrivende og tankevækkende fortællinger. Hun kom i sort af Massoud Kadkhodaee Blå af Stine Højris Genganger af Kasper Grandetoft Elliot af Gudrun Marie Jensen Den vægtløse Melissa med rumpistol af A. Silvestri Gespenst af Charlotte T. Frobenius Konkyliens ekko af Mathias Ravnholt Perspektiv af Mette Hammeken Buch Denne gang er lykkens gang af Bine Herold Døren af Birgit Erup Indeni – en novelle i seks tableauer af Ane Gudrun Høje kantsten af Ulla Bruhn Jeg-fald af Caroline Thrane Krokodillen i baghaven af Anne Klein Krypto af Sofie Boysen Luftkasteller af Anne-Kirsten Brønserud På en fredag af Helle Kaare Lindberg På udebane af Niels Christian Larsen Stilheden indeni af Keld Vorup Sørensen Mit splittede jeg af Wenche Thinnesen Vogtmann Trold af Lars Ahn Pedersen Kærlighedsstierne af Sara Plougmann Sangfuglen af Barbara Beatrice Davidsen Åbenbaringer af Lars Nisted

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794083409
  • Udgivet:
  • 15. Februar 2021
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af UDENFOR

På Lille Bogdag 2019 kom forfatter Massoud Kadkhodaee med sin novelle Hun kom i sort, og den blev starten på Brændpunkts novelleantologi UDENFOR.
I efteråret 2019 udskrev vi derfor novellekonkurrencen UDENFOR.
Da vi nåede deadline 1. april 2020, havde vi modtaget flere hundrede spændende noveller. Tak til alle jer, der bidrog.
Vi udvalgte de 24 noveller, der er med i antologien. De er valgt ud fra parametrene originalitet, humor, spænding og naturligvis litterær kvalitet.

Tak til alle 24 forfattere for deres bidrag.
Brændpunkt

Læs om asylansøgerens møde med borgmesteren og den vægtløse Melissa med rumpistol. Mød pigen på spejderlejr, der savner sin mor, og den universitetsstuderende, der bliver inviteret til fest på landet. Lad dig rive med af drengen, der hører sin afdøde bedstefars stemme i konkyliens ekko og af mange flere dejlige, medrivende og tankevækkende fortællinger.

Hun kom i sort af Massoud Kadkhodaee
Blå af Stine Højris
Genganger af Kasper Grandetoft
Elliot af Gudrun Marie Jensen
Den vægtløse Melissa med rumpistol af A. Silvestri
Gespenst af Charlotte T. Frobenius
Konkyliens ekko af Mathias Ravnholt
Perspektiv af Mette Hammeken Buch
Denne gang er lykkens gang af Bine Herold
Døren af Birgit Erup
Indeni – en novelle i seks tableauer af Ane Gudrun
Høje kantsten af Ulla Bruhn
Jeg-fald af Caroline Thrane
Krokodillen i baghaven af Anne Klein
Krypto af Sofie Boysen
Luftkasteller af Anne-Kirsten Brønserud
På en fredag af Helle Kaare Lindberg
På udebane af Niels Christian Larsen
Stilheden indeni af Keld Vorup Sørensen
Mit splittede jeg af Wenche Thinnesen Vogtmann
Trold af Lars Ahn Pedersen
Kærlighedsstierne af Sara Plougmann
Sangfuglen af Barbara Beatrice Davidsen
Åbenbaringer af Lars Nisted

Brugerbedømmelser af UDENFORFind lignende bøger
Bogen UDENFOR findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.