Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Under nålen af Tony Scott

Under nålen - E-bog

Bag om Under nålen

Under nålen er en uortodoks fotobog med portrætter af mennesker med tatoveringer og noget på hjerte, foreviget af den danske stjernefotograf Jan Grarup, der selv er tatoveret fra top til tå. Med hans ord: Tatoveringer er som en dagbog. Jeg kan se på dem og med det samme blive sat hen til en periode, hvor jeg var trist, lykkelig eller bange. I bogen går det populære radiomakkerpar Tue Blædel og Tony Scott på jagt efter alle de ufortalte historier bag en række kendte danskeres tatoveringer. Historier om stor kærlighed, store principper, dyb sorg, for længst glemte ekskærester, alt for festlige byture. Nogle tatoveringer holder for evigt. Andre er kiksede, allerede inden nålen slipper huden. Men i selv den mindste tatovering er der en historie, der er værd at høre. Fordi den er smuk eller giver stof til eftertanke. Fordi den lægger noget ekstra til mennesket, der har den. Eller fordi den er pinlig og gemmer på den vildeste røverhistorie. I bogen tager Tue og Tony deres interviewofre med på rundtur på deres egen krop og ned ad mindernes alle. En række underholdende portrætter toner frem. Du kommer til at se og høre om nye overraskende sider af danske personligheder, du troede, du kendte. De medvirkende er: Sara Bro, Puk Damsgaard, Emil og Theis Midé Erichsen, Christian Fuhlendorf, Le Gammeltoft, Jan Grarup, Markus Grigo, Kesi, Naser Khader, Simon Kvamm, Ibi Makienok, Petra Nagel, Astrid Olesen, Thomas Rathsack, Umut Sakarya, Jesper Skibby, Pernille Skipper, Eric Vildgaard, Timm Vladimir, Johan Wohlert.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711995723
  • Udgivet:
  • 11. November 2020
  • 185,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 35% som medlem
  • 161,95 kr.
  • 38,00 kr. (35%)

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Tony Scott
Vis alle titler
Beskrivelse af Under nålen
Under nålen er en uortodoks fotobog med portrætter af mennesker med tatoveringer og noget på hjerte, foreviget af den danske stjernefotograf Jan Grarup, der selv er tatoveret fra top til tå. Med hans ord: Tatoveringer er som en dagbog. Jeg kan se på dem og med det samme blive sat hen til en periode, hvor jeg var trist, lykkelig eller bange.

I bogen går det populære radiomakkerpar Tue Blædel og Tony Scott på jagt efter alle de ufortalte historier bag en række kendte danskeres tatoveringer. Historier om stor kærlighed, store principper, dyb sorg, for længst glemte ekskærester, alt for festlige byture. Nogle tatoveringer holder for evigt. Andre er kiksede, allerede inden nålen slipper huden. Men i selv den mindste tatovering er der en historie, der er værd at høre. Fordi den er smuk eller giver stof til eftertanke. Fordi den lægger noget ekstra til mennesket, der har den. Eller fordi den er pinlig og gemmer på den vildeste røverhistorie.

I bogen tager Tue og Tony deres interviewofre med på rundtur på deres egen krop og ned ad mindernes alle. En række underholdende portrætter toner frem. Du kommer til at se og høre om nye overraskende sider af danske personligheder, du troede, du kendte.

De medvirkende er: Sara Bro, Puk Damsgaard, Emil og Theis Midé Erichsen, Christian Fuhlendorf, Le Gammeltoft, Jan Grarup, Markus Grigo, Kesi, Naser Khader, Simon Kvamm, Ibi Makienok, Petra Nagel, Astrid Olesen, Thomas Rathsack, Umut Sakarya, Jesper Skibby, Pernille Skipper, Eric Vildgaard, Timm Vladimir, Johan Wohlert.
Brugerbedømmelser af Under nålen


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Under nålen findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.