Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Væggen - Marlen Haushofer - E-bog

Bag om Væggen

"Jeg kan tillade mig at skrive sandheden; alle de mennesker, for hvis skyld jeg har løjet hele mit liv, er døde.” En kvinde er på ferie i en jagthytte i bjergene, da hun på en morgentur banker panden mod noget hårdt og køligt. En glasvæg afskærer hende fra omverdenen, og på den anden side er alt liv stivnet. Nu begynder en ensom kamp for overlevelse. Med en hund, en kat og en ko som eneste selskab må hun lære sig at dyrke jorden, malke, høste og tilpasse sig skovens rytme, og for ikke at miste forstanden begynder hun at skrive sin beretning ned – mens tændstikkerne langsomt slipper op. VÆGGEN er en foruroligende og intens robinsonade, en grusom drøm om menneske og arbejde, natur og civilisation. MARLEN HAUSHOFER (1920-1970) var sammen med Ingeborg Bachmann blandt de mest betydningsfulde tysksprogede forfattere i det 20. århundrede. Væggen udkom i 1963 og har i dag fået status som moderne klassiker. Efterord af Rakel Haslund-Gjerrild, forfatter til romanen Alle himlens fugle (2020) om det sidste menneske på jorden.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702344097
  • Udgivet:
  • 26. November 2021
  • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Væggen

"Jeg kan tillade mig at skrive sandheden; alle de mennesker, for hvis skyld jeg har løjet hele mit liv, er døde.”
En kvinde er på ferie i en jagthytte i bjergene, da hun på en morgentur banker panden mod noget hårdt og køligt. En glasvæg afskærer hende fra omverdenen, og på den anden side er alt liv stivnet. Nu begynder en ensom kamp for overlevelse. Med en hund, en kat og en ko som eneste selskab må hun lære sig at dyrke jorden, malke, høste og tilpasse sig skovens rytme, og for ikke at miste forstanden begynder hun at skrive sin beretning ned – mens tændstikkerne langsomt slipper op.
VÆGGEN er en foruroligende og intens robinsonade, en grusom drøm om menneske og arbejde, natur og civilisation.
MARLEN HAUSHOFER (1920-1970) var sammen med Ingeborg Bachmann blandt de mest betydningsfulde tysksprogede forfattere i det 20. århundrede. Væggen udkom i 1963 og har i dag fået status som moderne klassiker. Efterord af Rakel Haslund-Gjerrild, forfatter til romanen Alle himlens fugle (2020) om det sidste menneske på jorden.

Brugerbedømmelser af VæggenFind lignende bøger
Bogen Væggen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.