Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Værgemålsloven - Svend Danielsen - E-bog

- med kommentarer

Bag om Værgemålsloven

Denne nye udgave er i betydeligt omfang omarbejdet i forhold til 1. udg. Der er foretaget en ajourføring samt en bearbejdelse, en udbygning også med nye afgørelser og en nyvurdering af teksten. Da 1. udgave af loven blev skrevet i 2006, fandtes det vigtigt at nedfælde viden fra udvalgsarbejdet samt at redegøre for overvejelserne bag og begrundelserne for nogle af de trufne valg, så oplysningerne var lettere tilgængelige. Disse afsnit er ikke gentaget. Det samme gælder de fleste henvisninger til litteratur fra tiden før loven. Særligt interesserede henvises derfor til 1. udg. Bogen er ajourført til den 1. juni 2017. Bogen henvender sig til de, der i deres daglige arbejde beskæftiger sig med værgemål for voksne samt med børns og unges økonomiske forhold. Det gælder ansatte i statsforvaltningerne og dommere, som skal træffe afgørelser efter loven, advokater der rådgiver denne persongruppe og deres familier og repræsenterer dem i retten, de mange som påtager sig at være værger, samt de revisorer, bankrådgivere og forvaltningsafdelinger, som behandler spørgsmål om værgeformuer, som må træffe beslutning om anbringelse af aktiverne, og som skal udarbejde regnskaber. Også læger og socialrådgivere, ansatte i socialforvaltningerne, på hospitaler og plejehjem samt i politiet, som må tage stilling til, om der skal anmodes om værgemål, og evt. senere skal samarbejde med værgerne, kan forhåbentlig finde svar på nogle spørgsmål i bogen.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771981254
  • Beskyttelse:
  • DRM
  • Udgivet:
  • 18. Oktober 2017
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Værgemålsloven

Denne nye udgave er i betydeligt omfang omarbejdet i forhold til 1. udg. Der er foretaget en ajourføring samt en bearbejdelse, en udbygning også med nye afgørelser og en nyvurdering af teksten.

Da 1. udgave af loven blev skrevet i 2006, fandtes det vigtigt at nedfælde viden fra udvalgsarbejdet samt at redegøre for overvejelserne bag og begrundelserne for nogle af de trufne valg, så oplysningerne var lettere tilgængelige. Disse afsnit er ikke gentaget. Det samme gælder de fleste henvisninger til litteratur fra tiden før loven. Særligt interesserede henvises derfor til 1. udg. Bogen er ajourført til den 1. juni 2017.

Bogen henvender sig til de, der i deres daglige arbejde beskæftiger sig med værgemål for voksne samt med børns og unges økonomiske forhold. Det gælder ansatte i statsforvaltningerne og dommere, som skal træffe afgørelser efter loven, advokater der rådgiver denne persongruppe og deres familier og repræsenterer dem i retten, de mange som påtager sig at være værger, samt de revisorer, bankrådgivere og forvaltningsafdelinger, som behandler spørgsmål om værgeformuer, som må træffe beslutning om anbringelse af aktiverne, og som skal udarbejde regnskaber. Også læger og socialrådgivere, ansatte i socialforvaltningerne, på hospitaler og plejehjem samt i politiet, som må tage stilling til, om der skal anmodes om værgemål, og evt. senere skal samarbejde med værgerne, kan forhåbentlig finde svar på nogle spørgsmål i bogen.

Brugerbedømmelser af VærgemålslovenFind lignende bøger
Bogen Værgemålsloven findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.