dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer 11 års fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Vaudeville-situationer - Johan Ludvig Heiberg - E-bog

Bag om Vaudeville-situationer

"Vaudeville-situationer" er en samling af seks af dramatiker Johan Ludvig Heibergs vaudeviller. Inklusiv noder til flere af sangene. Samlingen indeholder: "Supplicanten" "Ja" "Emilies Hjertebanken" "Grethe i Sorgenfri" "Ulla skal paa Bal" "Seer Jer i Speil" Johan Ludvig Heiberg (1791-1860) var en dansk dramatiker, digter, kritiker og i en periode også chef for Det Kgl. Teater (1849-56). Johan Ludvig Heiberg var en markant skikkelse i datidens københavnske borgerskab og kulturelite. Han introducerede genren ’vaudeville’ i dansk teater, der sammenfletter skue- og syngespil. Han voksede op under privilegerede kår og havde derfor adgang til både uddannelse og mange af den romantiske periodes største kulturpersonligheder såsom Adam Oehlenschläger, familierne Rahbek og Bruun, Jens Baggesen, H.C. Ørsted og mange flere. Johan Ludvig Heiberg var i øvrigt en bærende kraft i introduktionen af den tyske filosof Hegel og hans værker i Danmark.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711650981
  • Udgivet:
  • 23. Februar 2017
  • Straks på e-mail.

Online pris

  • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag

Beskrivelse af Vaudeville-situationer

"Vaudeville-situationer" er en samling af seks af dramatiker Johan Ludvig Heibergs vaudeviller. Inklusiv noder til flere af sangene.
Samlingen indeholder:
"Supplicanten"
"Ja"
"Emilies Hjertebanken"
"Grethe i Sorgenfri"
"Ulla skal paa Bal"
"Seer Jer i Speil"

Johan Ludvig Heiberg (1791-1860) var en dansk dramatiker, digter, kritiker og i en periode også chef for Det Kgl. Teater (1849-56). Johan Ludvig Heiberg var en markant skikkelse i datidens københavnske borgerskab og kulturelite. Han introducerede genren ’vaudeville’ i dansk teater, der sammenfletter skue- og syngespil. Han voksede op under privilegerede kår og havde derfor adgang til både uddannelse og mange af den romantiske periodes største kulturpersonligheder såsom Adam Oehlenschläger, familierne Rahbek og Bruun, Jens Baggesen, H.C. Ørsted og mange flere.
Johan Ludvig Heiberg var i øvrigt en bærende kraft i introduktionen af den tyske filosof Hegel og hans værker i Danmark.

Brugerbedømmelser af Vaudeville-situationerFind lignende bøger
Bogen Vaudeville-situationer findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.