Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Vi ses igen på tirsdag - Johan Toftegård - Bog

- Slip fri af din behandlerafhængighed

Bag om Vi ses igen på tirsdag

Det estimeres at 1,3 mio. Danskere døjer med diagnosen kroniske smerter. Og hele 1,2 mio. Af dem, er fra 16 år og opefter. Et tal, der desværre de senere år har været stødt stigende. For nogle af dem fylder smerterne mere end for andre. Men alle er hæmmet af deres smerter på den ene eller anden måde. Det er mest af alt synd for det enkelte individ, men de mange pårørende til smerteramte kan også lide. Det koster samfundet dyrt, dette iform at utallige konsultationer ved egen læge, smertestillende præparater, operationer, tidlig førtidspensionering samt utallige af forskellige behandlinger uden at det egentlig nytter noget - snarere tværtimod vil jeg mene. Det er der måske netop en god grund til, fordi den herskende forskning inden for de gængse behandlingstilbud er tenderende til mangelfuld. At få stillet diagnosen kroniske smerter, beskriver i princippet blot at smerterne har haft en varighed på 3 måneder eller længere. Det siger altså intet om, at det aldrig kan blive bedre. Det, at fejle kroniske smerter er ikke farligt - det er følgevirkninger af dem, såsom: Ufrivillig isolering, søvnforstyrrelser, manglende bevægelse, stress og tankemylder, der kan blive farlige.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788771962581
 • Indbinding:
 • Paperback
 • Sideantal:
 • 105
 • Udgivet:
 • 4. December 2022
 • Udgave:
 • 1
Leveringstid: 2-4 uger
Forventet levering: 13. August 2024

Beskrivelse af Vi ses igen på tirsdag

Det estimeres at 1,3 mio. Danskere døjer med diagnosen kroniske smerter. Og hele 1,2 mio. Af dem, er fra 16 år og opefter. Et tal, der desværre de senere år har været stødt stigende. For nogle af dem fylder smerterne mere end for andre. Men alle er hæmmet af deres smerter på den ene eller anden måde.

Det er mest af alt synd for det enkelte individ, men de mange pårørende til smerteramte kan også lide. Det koster samfundet dyrt, dette iform at utallige konsultationer ved egen læge, smertestillende præparater, operationer, tidlig førtidspensionering samt utallige af forskellige behandlinger uden at det egentlig nytter noget - snarere tværtimod vil jeg mene. Det er der måske netop en god grund til, fordi den herskende forskning inden for de gængse behandlingstilbud er tenderende til mangelfuld.

At få stillet diagnosen kroniske smerter, beskriver i princippet blot at smerterne har haft en varighed på 3 måneder eller længere. Det siger altså intet om, at det aldrig kan blive bedre. Det, at fejle kroniske smerter er ikke farligt - det er følgevirkninger af dem, såsom: Ufrivillig isolering, søvnforstyrrelser, manglende bevægelse, stress og tankemylder, der kan blive farlige.

Brugerbedømmelser af Vi ses igen på tirsdagFind lignende bøger
Bogen Vi ses igen på tirsdag findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.