Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

W.E.B. Du Bois’ kærlighedssange - Honoree Fanonne Jeffers - E-bog

Bag om W.E.B. Du Bois’ kærlighedssange

Denne kraftfulde og prisvindende roman var blandt Barack Obamas og Oprah Winfreys yndlingsbøger i 2021. Fra Ailey Pearl er barn tilbringer hun sine somre i sydstatsbyen og den tidligere bomuldsplantage Chicasetta i Georgia. Her har hendes mors familie boet, siden deres forfædre kom fra Afrika som slaver, og hendes bedstemor bor i det hus, der tidligere tilhørte plantageejeren. Under besøgene bliver Ailey konfronteret med slægtens både tragiske og bevægende historier, og hun og hendes søstre tynges af de mange traumer, der gennem generationer har fulgt slægtens kvinder. For at komme overens med sin identitet og finde sin plads i verden dykker Ailey ned i sin families historie. Her opdager hun en arv, ikke kun af undertrykkelse, men også befrielseskamp, slaveri og uafhængighed, af grusomhed og modstand, som er historien – og sangen – om selve Amerika.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775933525
  • Udgivet:
  • 12. Maj 2023
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af W.E.B. Du Bois’ kærlighedssange

Denne kraftfulde og prisvindende roman var blandt Barack Obamas og Oprah Winfreys yndlingsbøger i 2021.

Fra Ailey Pearl er barn tilbringer hun sine somre i sydstatsbyen og den tidligere bomuldsplantage Chicasetta i Georgia. Her har hendes mors familie boet, siden deres forfædre kom fra Afrika som slaver, og hendes bedstemor bor i det hus, der tidligere tilhørte plantageejeren.

Under besøgene bliver Ailey konfronteret med slægtens både tragiske og bevægende historier, og hun og hendes søstre tynges af de mange traumer, der gennem generationer har fulgt slægtens kvinder.

For at komme overens med sin identitet og finde sin plads i verden dykker Ailey ned i sin families historie. Her opdager hun en arv, ikke kun af undertrykkelse, men også befrielseskamp, slaveri og uafhængighed, af grusomhed og modstand, som er historien – og sangen – om selve Amerika.

Forlagets beskrivelse af W.E.B. Du Bois’ kærlighedssange

“Bragende roman om at bide i sig, holde ud og spejle sig i de slavegjortes historie.”
❤️❤️❤️❤️❤️
POLITIKEN

”En meget væsentlig amerikansk roman, der både underholder og maner til eftertanke.”
⭐⭐⭐⭐⭐
JYLLANDS-POSTEN

Ailey Pearl tilbringer sin barndoms somre hos bedstemoren på en tidligere bomuldsplantage i sydstatslandsbyen Chicasetta i Georgia. Her har hendes mors familie boet, siden deres forfædre blev fragtet fra Afrika som slaver. Under besøgene får Ailey fortalt både smukke og tragiske historier om sin families fortid, og det bliver efterhånden tydeligt, at Aileys og hendes søstres oplevelser er som ekkoer af de traumer, der gennem generationer har mærket slægtens kvinder.

For at komme overens med sin identitet og finde sin plads i verden dykker Ailey som voksen dybt ned i sin slægts historie. Her opdager hun en arv, ikke kun af undertrykkelse og slaveri, men også af befrielseskamp og uafhængighed. En arv, som også er historien – og sangen – om Amerika.

Romanen er udpeget af blandt andre The New York Times, Washington Post og Barack Obama som en af de bedste bøger i 2021 og har samtidig været nomineret til adskillige prestigefyldte litterære priser.

“En roman af episke dimensioner. En kærlighedssang og et sorgskrift, et historisk drama og et klogt psykologisk portræt … Den kunne nemt gå hen og blive én af de bedste oversatte bøger til dansk i 2023.”
INFORMATION

“Fremragende og storslået fortælling af den slags, vi kun ser én gang i hvert årti.”
The Washington Post

“En triumf af en romandebut.”
The New York Times Book Review

“En exceptionel debut ... engagerer sig dybt og empatisk i historien.”
The Guardian

“En stærk og øm coming-of-age.”
TIME

“En fænomenal saga.”
Observer

“Jeg har aldrig læst noget lignende. Den opslugte mig fuldstændig.”
Oprah Winfrey

“Sexet, konfronterende, tragisk.”
San Francisco Chronicle

“Den slags fortælling, der fortjener sin egen plads i solen.”
Star Tribune

“Enestående.”
Daily Mail

“En ekstraordinær præstation.”
The Spectator

Brugerbedømmelser af W.E.B. Du Bois’ kærlighedssangeFind lignende bøger
Bogen W.E.B. Du Bois’ kærlighedssange findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.