Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

28 dage til digital detox - Jane Ibsen Piper - E-bog

Bag om 28 dage til digital detox

Vil du gerne blive bedre til at modstå sirenesangen fra den digitale verden og få mere ud af din tid? Af frygt for at gå glip af noget skal vi hele tiden lige have det sidste med, men internettets indhold slutter aldrig, og vores hjerner får ingen ro. Med enkle redskaber er det muligt at ændre vores adfærd, så vi får glæde af de mange nye muligheder, som mobilen giver os, uden at den stjæler al vores opmærksomhed fra den virkelige verden omkring os. Her får du et kærligt puf til at ændre dine digitale vaner, så du genvinder magten og selv bestemmer, hvor meget eller hvor lidt du ønsker at være online. Du får 28 dage med udfordringer, der hjælper dig til at holde fokus på at skabe nye vaner omkring skærmen og samtidig rydde op i dit digitale liv. Bogen er en del af serien 28 dage til …, som er sat i verden for at hjælpe os med at ændre noget af det sværeste, nemlig vores vaner. Om forfatter Jane Ibsen Piper er uddannet jurist og har de seneste 12 år arbejdet inden for den finansielle sektor. Jane har haft CVR-nummer i flere år ved siden af sit lønmodtagerjob. Hun har skrevet flere bøger, ligesom hun driver blog, podcast og Facebook-fællesskabet ‘Minimalisme og købestop’ med 40.000 medlemmer. E-bogen er lavet i fixed format

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794360708
  • Udgivet:
  • 1. December 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af 28 dage til digital detox

Vil du gerne blive bedre til at modstå sirenesangen fra den digitale verden og få mere ud af din tid? Af frygt for at gå glip af noget skal vi hele tiden lige have det sidste med, men internettets indhold slutter aldrig, og vores hjerner får ingen ro. Med enkle redskaber er det muligt at ændre vores adfærd, så vi får glæde af de mange nye muligheder, som mobilen giver os, uden at den stjæler al vores opmærksomhed fra den virkelige verden omkring os.

Her får du et kærligt puf til at ændre dine digitale vaner, så du genvinder magten og selv bestemmer, hvor meget eller hvor lidt du ønsker at være online. Du får 28 dage med udfordringer, der hjælper dig til at holde fokus på at skabe nye vaner omkring skærmen og samtidig rydde op i dit digitale liv.

Bogen er en del af serien 28 dage til …, som er sat i verden for at hjælpe os med at ændre noget af det sværeste, nemlig vores vaner.

Om forfatter
Jane Ibsen Piper er uddannet jurist og har de seneste 12 år arbejdet inden for den finansielle sektor. Jane har haft CVR-nummer i flere år ved siden af sit lønmodtagerjob. Hun har skrevet flere bøger, ligesom hun driver blog, podcast og Facebook-fællesskabet ‘Minimalisme og købestop’ med 40.000 medlemmer.

E-bogen er lavet i fixed format

Brugerbedømmelser af 28 dage til digital detoxFind lignende bøger
Bogen 28 dage til digital detox findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.