Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

29. Warren G. Harding - Anders Agner Pedersen - Lydbog

bind 28 i POTUS serien

Bag om 29. Warren G. Harding

I 1920 blev Warren G. Harding valgt ind i det hvide hus. Små tre år senere døde han på embedsrejse i Californien. Som præsident oplevede han stor popularitet i befolkningen, men efter hans død væltede skandalerne frem. Korruption, bestikkelse, nepotisme og ikke mindst utroskab. Der var ikke den skandale, der ikke ville frem. Mest berømt af disse er Hardings utallige udenomsaffærer, heriblandt med en af sine bedste venners kone, Carrie Fulton Phillips, med hvem Harding havde nogle temmelig heftige brevudvekslinger. Det er i høj grad skandalerne, der har tegnet Hardings eftermæle, som ‘POTUS’ går i sømmene i dette afsnit. I studiet er Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen fra Kongressen.com og indenrigsanalytiker fra samme medie Mads Høeg-Mikkelsen. POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Sammen med deres gæster ser de to værter nærmere på de store og små personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen. Lars Græsborg Mathiasen er tidligere TV- og podcastredaktør på Kongressen.com. Han har dækket amerikansk politik gennem flere år som både studievært, redaktør og journalist og desuden bidraget til bøgerne 'Glimt Af Et Præsidentvalg' og 'Obama - Håbets Præsident'. Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bøger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's største politiske dynasti'.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728213131
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 8. December 2021
 • Oplæser:
 • Lars Græsborg Mathiasen, Anders Agner Pedersen
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af 29. Warren G. Harding

I 1920 blev Warren G. Harding valgt ind i det hvide hus. Små tre år senere døde han på embedsrejse i Californien. Som præsident oplevede han stor popularitet i befolkningen, men efter hans død væltede skandalerne frem. Korruption, bestikkelse, nepotisme og ikke mindst utroskab. Der var ikke den skandale, der ikke ville frem.

Mest berømt af disse er Hardings utallige udenomsaffærer, heriblandt med en af sine bedste venners kone, Carrie Fulton Phillips, med hvem Harding havde nogle temmelig heftige brevudvekslinger.

Det er i høj grad skandalerne, der har tegnet Hardings eftermæle, som ‘POTUS’ går i sømmene i dette afsnit. I studiet er Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen fra Kongressen.com og indenrigsanalytiker fra samme medie Mads Høeg-Mikkelsen.

POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Sammen med deres gæster ser de to værter nærmere på de store og små personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen.

Lars Græsborg Mathiasen er tidligere TV- og podcastredaktør på Kongressen.com. Han har dækket amerikansk politik gennem flere år som både studievært, redaktør og journalist og desuden bidraget til bøgerne 'Glimt Af Et Præsidentvalg' og 'Obama - Håbets Præsident'.

Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bøger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's største politiske dynasti'.

Brugerbedømmelser af 29. Warren G. HardingFind lignende bøger
Bogen 29. Warren G. Harding findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.