Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

3. Thomas Jefferson - Anders Agner Pedersen - Lydbog

bind 3 i POTUS serien

Bag om 3. Thomas Jefferson

I dette afsnit af podcastserien ‘POTUS’ skal det handle om en af de mest interessante til at bestride præsidentembedet, nemlig Thomas Jefferson. Jefferson var en foretagsom herre, der før sin tid som præsident var ambassadør i Frankrig, og vigtigst af alt var han forfatter af uafhængighedserklæringen i 1776, der er et af de grundlæggende dokumenter for USAs tilblivelse. Jefferson var dog også slaveejer og fik sågar flere børn med en af sine slaver, der var halvsøster til hans afdøde kone. Dette faktum sætter Jeffersons eftermæle i et noget andet lys i dag. I studiet er Jørn Brøndal, professor i amerikanske studier ved SDU. POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Sammen med deres gæster ser de to værter nærmere på de store og små personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen. Lars Græsborg Mathiasen er tidligere TV- og podcastredaktør på Kongressen.com. Han har dækket amerikansk politik gennem flere år som både studievært, redaktør og journalist og desuden bidraget til bøgerne 'Glimt Af Et Præsidentvalg' og 'Obama - Håbets Præsident'. Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bøger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's største politiske dynasti'.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728212882
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 8. December 2021
 • Oplæser:
 • Lars Græsborg Mathiasen, Anders Agner Pedersen
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af 3. Thomas Jefferson

I dette afsnit af podcastserien ‘POTUS’ skal det handle om en af de mest interessante til at bestride præsidentembedet, nemlig Thomas Jefferson. Jefferson var en foretagsom herre, der før sin tid som præsident var ambassadør i Frankrig, og vigtigst af alt var han forfatter af uafhængighedserklæringen i 1776, der er et af de grundlæggende dokumenter for USAs tilblivelse.

Jefferson var dog også slaveejer og fik sågar flere børn med en af sine slaver, der var halvsøster til hans afdøde kone. Dette faktum sætter Jeffersons eftermæle i et noget andet lys i dag.

I studiet er Jørn Brøndal, professor i amerikanske studier ved SDU.

POTUS er den første podcastserie om amerikanske præsidenter. Sammen med deres gæster ser de to værter nærmere på de store og små personligheder, der har stået i spidsen for USA på godt og ondt. Du får både politik, personer, glæder og sorger, sejre og nederlag. Alt sammen fortalt af folk med både indsigt og passion. Det er med andre ord podcast i præsidentklassen.

Lars Græsborg Mathiasen er tidligere TV- og podcastredaktør på Kongressen.com. Han har dækket amerikansk politik gennem flere år som både studievært, redaktør og journalist og desuden bidraget til bøgerne 'Glimt Af Et Præsidentvalg' og 'Obama - Håbets Præsident'.

Anders Agner er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. En af landets mest benyttede USA-analytikere i både tv og radio og forfatter til flere anmelderroste bøger om amerikansk politik, senest 'KENNEDY - historien om USA's største politiske dynasti'.

Brugerbedømmelser af 3. Thomas JeffersonFind lignende bøger
Bogen 3. Thomas Jefferson findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.