Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

4:7 Out of Africa - Eske Willerslev - Lydbog

bind 4 i DNA serien

Bag om 4:7 Out of Africa

Alle mennesker i hele verden stammer fra Afrika. Vi nedstammer egentlig ikke fra aberne, som mange måske tror, men vi deler et fælles ophav, som er forgrenet for 6-8 millioner år siden. Og hvad ved vi så egentligt om tiden derefter? Om vores tidlige "prototyper" og udviklingen til det pragteksemplar som er Homo Sapiens? DNA kan løfte sløret for alt fra etnisk ophav til alvorlige, arvelige sygdomme. I denne podcast dykker professor Eske Willerslev og BA. i arkæologi Nanna Winther ned forskningen for at gøre os klogere på det største mysterium af dem alle: hvem er vi mennesker egentlig, og hvor stammer vi fra? Medvirkende: Eske Willerslev, DNA-forsker og Nanna Winther, BA. i arkæologi Mix og lyddesign: Ida Skovsgaard Foto: Klaus Rudbæk Redaktør: Mette Hovmand-Stilling Produceret af Talk Town, Story House Egmont Eske Willerslev (f. 1971) er DNA-forsker og professor ved Københavns Universitets Center for Geogenetik og Cambridge University. Han har høstet et hav af udmærkelser for sin forskning og formidling, han er medlem af Eventyrernes Klub, og i 2022 udgav han bogen ’Det er et fucking eventyr!’ Nanna Winther er BA. i arkæologi. Hun er radio- og podcastvært, og har blandt andet været vært på Radio24syv, samt programmer som 'Styr på historien' og 'Tilbage til fremtiden' og ’Apokalypsens Piger’.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788728583135
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 8. December 2022
 • Oplæser:
 • Nanna Winther, Eske Willerslev
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af 4:7 Out of Africa

Alle mennesker i hele verden stammer fra Afrika. Vi nedstammer egentlig ikke fra aberne, som mange måske tror, men vi deler et fælles ophav, som er forgrenet for 6-8 millioner år siden. Og hvad ved vi så egentligt om tiden derefter? Om vores tidlige "prototyper" og udviklingen til det pragteksemplar som er Homo Sapiens?

DNA kan løfte sløret for alt fra etnisk ophav til alvorlige, arvelige sygdomme. I denne podcast dykker professor Eske Willerslev og BA. i arkæologi Nanna Winther ned forskningen for at gøre os klogere på det største mysterium af dem alle: hvem er vi mennesker egentlig, og hvor stammer vi fra?

Medvirkende: Eske Willerslev, DNA-forsker og Nanna Winther, BA. i arkæologi
Mix og lyddesign: Ida Skovsgaard
Foto: Klaus Rudbæk
Redaktør: Mette Hovmand-Stilling
Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Eske Willerslev (f. 1971) er DNA-forsker og professor ved Københavns Universitets Center for Geogenetik og Cambridge University. Han har høstet et hav af udmærkelser for sin forskning og formidling, han er medlem af Eventyrernes Klub, og i 2022 udgav han bogen ’Det er et fucking eventyr!’

Nanna Winther er BA. i arkæologi. Hun er radio- og podcastvært, og har blandt andet været vært på Radio24syv, samt programmer som 'Styr på historien' og 'Tilbage til fremtiden' og ’Apokalypsens Piger’.

Brugerbedømmelser af 4:7 Out of AfricaFind lignende bøger
Bogen 4:7 Out of Africa findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.