Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Afrikas grønne bjerge - Ernest Hemingway - E-bog

Bag om Afrikas grønne bjerge

Afrikas grønne bjerge er Ernest Hemingways selvbiografiske rejsebeskrivelse fra en storvildtsjagt for foden af Kilimanjaro. En bog fuld af rå og upolerede drengebogsdrømme og en bog der med sit farverige persongalleri og maleriske Afrika-skildringer lader sig læse som en halvdokumentarisk roman. "Afrikas grønne bjerge spiller en central og symbolsk rolle i forfatterskabet" - Bo Green Jensen Hemingway (1899-1961) var, og er, en af Amerikas betydeligste forfattere, der som journalist havde lært sig en enkelt stil, der blev karakteristisk for hans skønlitterære værker. I 1954 modtog Hemingway nobelprisen i litteratur.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711378403
 • Udgivet:
 • 7. Oktober 2013
 • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Anmeldelser af Afrikas grønne bjerge

  Beskrivelse af Afrikas grønne bjerge

  Afrikas grønne bjerge er Ernest Hemingways selvbiografiske rejsebeskrivelse fra en storvildtsjagt for foden af Kilimanjaro. En bog fuld af rå og upolerede drengebogsdrømme og en bog der med sit farverige persongalleri og maleriske Afrika-skildringer lader sig læse som en halvdokumentarisk roman.

  "Afrikas grønne bjerge spiller en central og symbolsk rolle i forfatterskabet"

  - Bo Green Jensen

  Hemingway (1899-1961) var, og er, en af Amerikas betydeligste forfattere, der som journalist havde lært sig en enkelt stil, der blev karakteristisk for hans skønlitterære værker. I 1954 modtog Hemingway nobelprisen i litteratur.

  Brugerbedømmelser af Afrikas grønne bjerge

  • Ida N. 23. Maj 2020

   Ingen formår at skrive som Hemingway. Denne bog er værd at læse igen og igen. Kan varmt anbefales, hvis man ellers kan lide Hemingway som forfatter.


  Find lignende bøger
  Bogen Afrikas grønne bjerge findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.