Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
After - Tvivlen af Anna Todd

After - Tvivlen

indgår i serien After - bind 2

Bag om After - Tvivlen

Efter en turbulent begyndelse er Tessa og Hardin ved at få tingene til at fungere. Men kun indtil en hemmelighed om Hardins mystiske fortid bliver afsløret og får Tessa til at tvivle. Er Hardin overhovedet den dybe, tænksomme fyr bag facaden, som Tessa har forestillet sig, eller er det noget, hun har bildt sig selv ind? Måske skal hun bare droppe ham og se at komme videre. Men Hardin er svær at glemme, også selvom Tessa har sat både sine venner og skolen over styr for hans skyld. Hardin ved, at han har dummet sig. Han har ikke tænkt sig at give op og give slip på Tessa. Men kan han overhovedet forandre sig, og vil han virkelig, når det kommer til stykket? Anna Todds fan fiction-serie After om Tessa og Hardin er et af tidens mest omtalte bogfænomener og har haft mere end 1 milliard visninger på nettet. Tvivlen er andet fritstående bind i serien.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788771592184
 • Udgivet:
 • 23. juni 2015
 • 118,95 kr.
 • 0,00 kr.
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 13% som medlem
 • 102,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af After - Tvivlen
Efter en turbulent begyndelse er Tessa og Hardin ved at få tingene til at fungere. Men kun indtil en hemmelighed om Hardins mystiske fortid bliver afsløret og får Tessa til at tvivle. Er Hardin overhovedet den dybe, tænksomme fyr bag facaden, som Tessa har forestillet sig, eller er det noget, hun har bildt sig selv ind? Måske skal hun bare droppe ham og se at komme videre. Men Hardin er svær at glemme, også selvom Tessa har sat både sine venner og skolen over styr for hans skyld.

Hardin ved, at han har dummet sig. Han har ikke tænkt sig at give op og give slip på Tessa. Men kan han overhovedet forandre sig, og vil han virkelig, når det kommer til stykket?

Anna Todds fan fiction-serie After om Tessa og Hardin er et af tidens mest omtalte bogfænomener og har haft mere end 1 milliard visninger på nettet. Tvivlen er andet fritstående bind i serien.
Brugerbedømmelser af After - Tvivlen
 • Lone M. 5. juni 2020

  Hej Bogreolen.
  Jeg fik bogen “Tvivlen” af min mor Lone i 14-års fødselsdagsgave. Den er allerede læst. Det tog mig ikke lang tid for den var rigtig god. Jeg er allerede langt inde i dens efterfølger “Faldet”.
  En utrolig spændende og gribende bog. (Serie)
  Jeg håber at vinde konkurrencen, så jeg kan købe en bog mere. Jeg elsker at læse. Mvh. Louise


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen After - Tvivlen findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.