Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ali-Bab Gastronomisk håndbog - Ali-Bab

- .

af Ali-Bab
Bag om Ali-Bab Gastronomisk håndbog

Ny udgave med forord af James Price. Autoriseret oversættelse ved Herman Dedichen. En af kogebogslitteraturens uomtvistelige klassikere. Med sine godt 2.500 opskrifter inden for samtlige gastronomiens områder; kan den snarere karakteriseres som en madkunstens encyklopædi.Trods sit 1001-nat-agtige navn har Ali-Bab intet med Arabien at gøre. Hans rigtige navn var Henri Babinski (1869-1931); han var af polsk-fransk oprindelse; og i kraft af sin profession som mineingeniør rejste han over hele verden. Stærkt interesseret i madkunsten og litteraturen herom satte han sig for at skrive en bog; der skulle være mere end en almindelig kogebog. Bogen tog mange år at skrive og blev i sin endelige form udgivet i Paris i 1919.Et værk baseret på den enkle sandhed; at god mad er bedre end dårlig.Det er usømmeligt at leve for at spise; men da det er nødvendigt at spise for at leve; bør vi opfylde denne Pligt; som alle andre; med Glæde og paa den fornøjeligste Maade.Ali-Bab

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788717042193
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 1096
  • Udgivet:
  • 11. november 2011
  • Udgave:
  • 2
  • Størrelse:
  • 185x236x66 mm.
  • Vægt:
  • 1647 g.
  På lager
Leveringstid: 1-3 hverdage
Forventet levering: 9. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Beskrivelse af Ali-Bab Gastronomisk håndbog

Ny udgave med forord af James Price.
Autoriseret oversættelse ved Herman Dedichen.
En af kogebogslitteraturens uomtvistelige klassikere. Med sine godt 2.500 opskrifter inden for samtlige gastronomiens områder; kan den snarere karakteriseres som en madkunstens encyklopædi.Trods sit 1001-nat-agtige navn har Ali-Bab intet med Arabien at gøre. Hans rigtige navn var Henri Babinski (1869-1931); han var af polsk-fransk oprindelse; og i kraft af sin profession som mineingeniør rejste han over hele verden. Stærkt interesseret i madkunsten og litteraturen herom satte han sig for at skrive en bog; der skulle være mere end en almindelig kogebog. Bogen tog mange år at skrive og blev i sin endelige form udgivet i Paris i 1919.Et værk baseret på den enkle sandhed; at god mad er bedre end dårlig.Det er usømmeligt at leve for at spise; men da det er nødvendigt at spise for at leve; bør vi opfylde denne Pligt; som alle andre; med Glæde og paa den fornøjeligste Maade.Ali-Bab

Brugerbedømmelser af Ali-Bab Gastronomisk håndbog



Find lignende bøger
Bogen Ali-Bab Gastronomisk håndbog findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.